De vredestafels zijn een initiatief van het platform L & R. Ze bieden een mogelijkheid om de verschillende religieuze opvattingen in de wijk bij elkaar te brengen rond een quiz, hapje en drankje.

Daarnaast  willen we hiermee een aanzet zijn tot een gesprek over wat we hier en nu samen kunnen doen aan de dingen die spelen in de wijk.

De Nieuwe Branding
Isaäc Hubertstraat 153
3034 CS Rotterdam

Van 19.30 – 21.30
Toegang gratis

Het Platform L& R (Levensbeschouwelijke en Religieuze Organisaties Rotterdam) is een vereniging die bestaat uit circa 400 levensbeschouwelijke en religieuze organisaties uit Rotterdam.

Het Platform is opgericht in 2008 mede op verzoek van het college van B&W van de gemeente Rotterdam. Wij zijn een vereniging met leden van verschillende religieuze, spirituele en levensbeschouwelijke organisaties. Wij putten ieder op onze eigen wijze inspiratie, kracht en inzicht om onze menselijkheid te ontwikkelen en onze waarden te ontluiken. Wat ons bindt is dat gezamenlijkheid ons vertrekpunt is en dat we van daaruit van betekenis kunnen zijn voor anderen door te handelen vanuit de essentie van liefde, mededogen, barmhartigheid, respect en medemenselijkheid. Onze leden zijn zich er door hun lidmaatschap van bewust dat er naast hun eigen organisatie meerdere religieuze en levensbeschouwelijke organisaties zijn die voor de stad Rotterdam en de Rotterdammers van betekenis kunnen zijn. Zie: kerkenindelaurens.nl/netwerken/platform-lr


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.