In Rotterdam is door een team van bevlogen vrijwilligers de stichting BEAT IT! Events opgericht. Deze stichting organiseert een dance event waarvan alle opbrengsten ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding. Het BEAT IT! Dance Event zal plaatsvinden op 27 juli in de Maassilo in Rotterdam.

Onder het motto ‘Sta op, Join us, let’s BEAT IT! verenigen de vrijwilligers van BEAT IT! Events sponsors, organisaties, dancepromotors, DJ’s, entertainers en vrijwilligers om betrokkenen bij deze ziekte een hart onder de riem te steken en met de opbrengst van het feest een financiële bijdrage te leveren aan onderzoek naar kankerbestrijding .

Unieke samenwerking Rotterdamse vrijwilligers ten behoeve van KWF Kankerbestrijding Rotterdam

Door middel van sponsoring, donaties en inzet van vrijwilligers worden de kosten geminimaliseerd om de uiteindelijke opbrengst en donatie zo groot mogelijk te laten zijn. Zo is de locatie beschikbaar gemaakt door de Maassilo/Facory010, de Gemeente Rotterdam en een anonieme sponsor. Op 27 juli zullen er in de Maassilo verschillende DJ’s en entertainers geheel belangeloos bijdragen aan een van de grootste liefdadigheids evenementen van het jaar.

Met het evenement denk de stichting minimaal 100.000 euro op te halen om projecten en onderzoek naar kankerbestrijding te financieren. Sta op tegen kanker, Join us, let’s BEAT IT!

De kaartverkoop is inmiddels gestart en alle informatie over het evenement is te vinden op de website www.beat-it-dance-event.com en op www.staoptegenkanker.nl/beat-it

BEAT-IT_ONE-SHEEt