Kralingen  –   Regelmatig zijn er in Galerie Kralingen concerten van Jazz formaties en muziekgezelschappen te horen. Donderdag 23 januari komen de liefhebbers van Klassieke Muziek aan hun trekken. Een aantal  professionele musici zal deze avond werken spelen van o.a. Rachmaninov, De Falla, Brahms en Ravel uitgevoerd op piano, viool en cello. Het concert wordt georganiseerd door Soroptimist International club Rotterdam.

De aanwezige vleugel en de intieme sfeer van de zaal in Galerie Kralingen zijn zonder meer positieve ‘ingrediënten’ om een concert als dit extra glans te geven. Ook de kleurrijke schilderijen van Sebastian Petersen die op dat moment exposeert dragen aan de sfeer bij.

De opbrengst van dit concert is bestemd voor een van de clubprojecten namelijk voor Kinderdagverblijf Huize Thomas, zodat een aantal van hun mindervalide kinderen paardrijles kan volgen bij Rijvereniging De Hazelaar. Dit project wordt gedaan i.s.m. NSGK, Nederlandse Stichting het Gehandicapte Kind.

soroptimisten02

Manege De Hazelaar is een bijzondere manege aan de rand van Rotterdam gelegen in een bosrijke omgeving. De paarden waarop gereden worden zijn al wat ouder en gewend om deze ruiters op hun rug te hebben. Deze lessen zijn uitermate waardevol omdat daarmee o.a. de spierspanning verdwijnt en de spieren iets sterker kunnen worden wat weer bijdraagt aan een beter leven. De kinderen genieten volop!

Soroptimist International is een service club van werkende vrouwen die zich wereldwijd inzet voor de rechten van vrouwen en kinderen. Een heerlijke avond voor iedereen die de klassieke muziek een warm hart toedraagt èn een waardevolle bijdrage voor het goede doel van de Soroptimistclub.

Donderdag 23 januari Inloop 19.30 uur
Aanvang Concert om 20.00 uur
Entreeprijs: € 20,- inclusief twee drankjes.
Kaarten kunt u reserveren via: sor.rotterdam@gmail.com
Adres: Galerie Kralingen Gasthouderstraat 9 Rotterdam