Ja, dat kan bij de Biljartvereniging Kralingen. Deze vereniging is opgericht in 1971 als onderdeel van de personeelsvereniging PTT. Na een periode van 23 jaar gespeeld te hebben in de kelder van het postkantoor Avenue Concordia is daar in 1996 een einde aan gekomen. In dat jaar is , na een grondige verbouwing, een eigen pand in de Adamshofstraat 29 A betrokken. De vereniging is sinds 1996 een zelfstandige vereniging en heeft geen banden meer met de vroegere PTT.

De aard van de vereniging
De vereniging is aangesloten bij de Kon. Ned. Biljart Bond (KNBB) en neemt deel aan de wedstrijden van de Bond met zowel persoonlijke kampioenschappen als competities voor teams. Het betreft hier wedstrijden die in de avonduren worden gespeeld alsook wedstrijden voor 55-plussers die overdag plaatsvinden.

Deelname aan deze wedstrijden is echter geen verplichting. De vereniging telt plm. 70 leden. Met een verdeling in groepen heeft iedereen zijn eigen speeldag of -avond. Daarnaast is er ook voldoende gelegenheid om vrij te spelen buiten de speeldagen om. En denk vooral niet dat je goed moet kunnen biljarten om lid van een vereniging te kunnen worden! Bij ons is de diversiteit in speelsterkte groot.

Kosten
De contributie bedraagt € 9,- per maand. Voor deelname aan wedstrijden zijn er – behalve voor persoonlijke consumpties – geen verdere kosten. De bondscontributies, inschrijfgelden en kleding worden door de vereniging betaald.

Lokaliteit
Het verenigingsgebouw is eigendom van de vereniging en wordt gerund door vrijwilligers die bar- en keukendiensten verzorgen. Hierdoor is het mogelijk dat de consumptieprijzen aantrekkelijk kunnen blijven.

Bereikbaarheid
Wij zijn gevestigd in de Adamshofstraat 29 A in Kralingen . Deze straat is een zijstraat van de Oudedijk en is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vrij parkeren na 18.00 uur en in het weekend. Vanaf het metrostation Voorschoterlaan is het ongeveer 3 minuten lopen.

Wilt u eens een kijkje komen nemen? Wij zijn maandag t/m vrijdag dagelijks open vanaf 10.00 uur. U bent van harte welkom!

Contact Wilt u nog meer informatie? kunt altijd even bellen. Het clubhuis is bereikbaar op 010-4145842. E-mail kan ook p.ree12@upcmail.nl.

(ingezonden mededeling Biljartvereniging Kralingen)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.