De Boekenweek (van 12 t/m 20 maart) wordt jaarlijks volop gevierd in de boekwinkel. Met mooie boeken, feestelijke activiteiten én speciale Boekenweek-uitgaven. Onderstaande uitgaven zijn rondom de Boekenweek verkrijgbaar in je boekwinkel.

 

Boekenweekgeschenk Broer
Tijdens de Boekenweek krijg je het Boekenweekgeschenk Broer van Esther Gerritsen cadeau bij besteding van een bedrag van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Je kunt er bovendien op zondag 20 maart gratis mee reizen met NS. Die dag krijgt het boek dus een waarde van € 50,80 (een NS Dagkaart). Broer is een echte Esther Gerritsen, met scherpe en humoristische dialogen, een uitvergrote werkelijkheid, en het ongemakkelijke gevoel dat het verhaal ook over jou gaat.
Lees meer

Boekenweekessay Zink
Het Boekenweekessay is tijdens de Boekenweek in je boekwinkel verkrijgbaar voor € 2,50. In het essay Zink traceert David Van Reybrouck de merkwaardige geschiedenis van een vergeten buurlandje van Nederland, België en Duitsland. Een land dat een eeuw lang bestond en dat hedendaags België, Duitsland en Nederland met elkaar verbond. Het resultaat is een prachtige ode aan een vergeten buitenland.
Lees meer

www.amesz-boekhandel.nl en www.lectuurveenstra.nl

 

boekenweek