Het Circus komt naar het Kralingse Bos… kom je kijken?

jun 14, 17 Het Circus komt naar het Kralingse Bos… kom je kijken?

Van 22 t/m 25 juni is het Circus in het Kralingse Bos. Theaterdocent en regisseur Peter Speijer van Hofplein Rotterdam heeft, net als vorig jaar, weer een prachtige show bedacht die door de kinderen van Hofplein Rotterdam samen met Horse Creatives op zondagochtend wordt gepresenteerd. Een mooi verhaal over Koen, een jongen die met zijn moeder aankomt in de Rotterdamse haven en graag circusartiest wil worden. Koen heeft gehoord dat het Circus in Rotterdam is en gaat op auditie. Ook in het Indofin Kinderdorp kom je tijdens alle vier de dagen van het 69ste CHIO Rotterdam alle hoofdpersonen en acts  uit het Circus tegen.

Hoe Koen met zijn moeder het Circus redt
Koen wil graag circusartiest worden…. En eigenlijk wil hij maar aan één act bij het Circus deelnemen, Koen wil paardrijden en wil op auditie bij de circusdirecteur. Wanneer die geen tijd voor hem heeft, ontmoet hij de even oude Laila, de danseres van de tissue-act. Zij vertelt dat haar oom, de directeur, de verkeerde beslissingen neemt en geen hart heeft voor het circus. Koen en zijn moeder proberen vervolgens het circus te redden. Een spannend, romantisch en ontroerend verhaal waar veel dieren in voor komen en natuurlijk heel veel paarden!

De leerlingen van Hofplein Rotterdam hebben de afgelopen weken keihard gerepeteerd en er zijn prachtige kleding en decorstukken gemaakt. En inmiddels weten we dat de prachtige paarden van Horse Creatives er echt een spektakel van maken.

Alle dagen Circus in het Indofin Kinderdorp
Het thema Circus staat ook centraal in het Indofin Kinderdorp waar kinderen alle dagen van het CHIO Rotterdam kunnen spelen, spelletjes doen, knutselen of zich laten schminken. In het Indofin Kinderdorp zijn alle continenten vertegenwoordigd met circusacts uit o.a. China, Midden Oosten en Europa.

Een Selfie met CHICO
Ook mascotte CHICO is gek op het circus. Je komt hem  dit jaar weer  alle dagen tegen in het Kralingse Bos. Hij gaat graag met jou de foto.

Kaarten voor de CHIO Jeugdochtend
Kaarten voor de CHIO jeugdochtend zijn nu te bestellen. De kaartjes kosten € 5,= voor de jeugd (t/m 12 jaar) en 10,= voor volwassenen. De show begint om 10.00 uur en na afloop kun je nog volop spelen in het Indofin Kinderdorp.

(tekst: CHIO)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *