Dag van de Gezondheid in Pniël

sep 28, 17 Dag van de Gezondheid in Pniël

Woensdag 4 oktober is het de ‘Dag van de Gezondheid’ en ook Huis van de Wijk Pniël doet hieraan mee. In Pniël vertellen wij u graag alles over onze diensten die de gezondheid ondersteunen. Zo bieden wij onder andere fysiotherapie, gero-fitness en ergotherapie, waar ook buurtbewoners gebruik van kunnen maken. Pameijer is bij ons aanwezig en zal de gehele dag workshops participatief drama aanbieden, waar u kosteloos aan kunt deelnemen.

Deze dag geven wij ook graag voorlichting over onze nieuwe activiteit: het Geheugen Café. Het Geheugen Café is bedoeld voor een ieder die het geheugen wat extra wil prikkelen door middel van training en bewegen.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van gezondheid, of bent u geïnteresseerd in het geheugencafé? Wij ontvangen u graag met een gezonde snack op:

woensdag 4 oktober, van 10.00 tot 16:00 uur, in Pniël, Oudedijk 15 te Rotterdam.

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *