De selectie van Excelsior Rotterdam staat aanstaande zaterdag 1 juli voor het eerst weer op het veld. Om 10.30 uur is de eerste training van het nieuwe seizoen in het Van Donge & De Roo Stadion. Rond deze eerste training kunnen supporters kennismaken met spelers en staf, en deelnemen aan activiteiten. De entree is gratis.

Balletje trappen
Zo kan er na afloop van de training – net als na alle thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam – een balletje worden getrapt op het hoofdveld van het Van Donge & De Roo Stadion en kunnen de jongste fans zich tevens vermaken op de springkussens die op een gedeelte van het veld worden opgesteld. Ook kunnen fans op de foto met de selectiespelers en handtekeningen verzamelen.

Nieuwe wedstrijdshirts
De training begint zaterdag om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Na een korte ombouw kunnen supporters vanaf 12.15 uur zelf op het veld een balletje trappen. Spelers en staf komen na een korte pauze terug op het veld. Rond het veld kun je tevens terecht voor Official Excelsior Merchandise. Onder meer de nieuwe wedstrijdshirts – thuis en uit – van Quick worden deze dag gepresenteerd en voor het eerst verkocht.

E-sporter
Uiteraard zijn ook Kidsclub De Woudies en Supportersvereniging Pro Excelsior aanwezig en kun je bij Excelsior hospitality & events terecht voor een hapje en drankje. De stroopwafelman – bekend van onze thuiswedstrijden – is ook van de partij. Liefhebbers van de computergame FIFA kunnen het opnemen tegen onze E-sporter Danny Hazebroek. Supporters die hun seizoenkaart nog niet hebben aangeschaft, kunnen dit ook op deze ochtend doen.

Excelsior-trainer Van der Gaag op de foto met een fan.

Voorbereiding
De eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding is een week later tegen TOGB. De competitie start voor Excelsior Rotterdam op zondag 13 augustus met de uitwedstrijd tegen Willem II. Een week later volgt de eerste thuiswedstrijd tegen stadsgenoot en regerend landskampioen Feyenoord. Het volledige schema van de voorbereiding is te vinden op sbvexcelsior.nl.

Website: sbvexcelsior.nl
Adres: Van Donge & De Roo Stadion
Honingerdijk 110

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]