Ernstige steekpartij in de Aegidiusstraat

jun 08, 13 Ernstige steekpartij in de Aegidiusstraat
  • Laatste update: 08-06-2013 | 09:16

Rotterdam – Hulpdiensten kregen op zaterdag rond 00:55 uur een melding van een ernstige steekpartij. In de Aegidiusstraat werden twee slachtoffers gevonden die ernstig gewond waren. De toedracht is nog niet duidelijk, maar mogelijk is er sprake geweest van een beroving. De politie zoekt getuigen.

Meerdere ambulances, het Mobiel Medisch Team en politieagenten verleenden hulp aan de twee, een 29-jarige vrouw en een 30-jarige man uit Rotterdam. De slachtoffers waren zwaargewond en werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw, die levensgevaarlijk gewond raakte, ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. De man is buiten levensgevaar.

Wat zich precies heeft afgespeeld is nog niet duidelijk, maar mogelijk is er sprake geweest van een beroving door twee onbekende mannen. De daders zijn gevlucht in de richting van de Lusthofstraat.

Getuigenoproep
De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord in de Aegidiusstraat, de Lusthofstraat of in de omgeving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit nummer kunt u ook bellen als u andere informatie heeft die mogelijk van belang kan zijn. Geeft u uw tip liever anoniem dan kunt u Meld Misdaad Anoniem bellen op het nummer 0800-7000.

Bron: Politie.nl Video: RTV Rijnmond


Facebook

1 reactie

  1. Mark /

    Daarom loop ik zelf tegenwoordig met een wapen op zak. Rotterdam is zo ongelooflijk onveilig geworden. De Lusthofstraat was vroeger een chique winkel straat. Nu wordt het beheerst zijn tuig. De politie praat praat maar doet niets. Nu een zwangere vrouw bijna dood gestoken om een paar rot centen. Het recht om jezelf te verdedigen is groter dan wat dan ook. Wanneer de overheid niet zorgt dat criminelen en moordenaars horen waar ze horen moet je voor jezelf zorgen. Betreft een wapen op zak ik niet waar, maar het duurt niet lang meer voordat ik dit wel moet doen. Hoe kan ik anders mijn gezin en mezelf beschermen tegen alle idioten die totaal losgeslagen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *