In ‘LETS-Paradijs – ruilwinkel Kralingen-Crooswijk’ was het woensdagmiddag 26 oktober groot feest, ter ere van het 12½-jarig bestaan. Op het programma: zanger Angelo Cross, modeshow, karaoke en lekkere hapjes en drankjes. Hoedster van LETS, Tonnie van der Sluis had weer’s een geweldige happening van gemaakt. Dat vond ook Sterfotograaf Winish Chedi die aanwezig was bij de modeshow. Graag uw bijzondere aandacht voor buurtbewoner Steef van Hengel, voor de zoveelste keer in actie als ‘dressman’. Zijn vrouw Marianne van Hengel kon trots op hem zijn.

Angelo Cross

Angelo Cross

Wat is het LETS-Paradijs?
Bij het LETS-Paradijs draait alles om punten. Geld speelt geen rol. U kunt punten verdienen door andere deelnemers te helpen, met spullen die u zelf over hebt, of door een klusje op te knappen. Met de verdiende punten kunt u zelf spullen afnemen of hulp vragen bij dingen waar u zelf minder goed in bent. Dankzij de punten is ruilen met gelijk oversteken niet nodig! Kom eens langs voor een kennismaking bij kopje koffie! U kunt ons ook mailen. Kijk op: www.letsparadijs.nl.

lets-paradijs-crooswijk-1

LETS-Paradijs, Paradijslaan 106-108, Rotterdam-Crooswijk, tel. 010-4140461, www.letsparadijs.nl. Geopend: maandag t/m vrijdag 11.00 – 16.00 uur.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]