Met die gedachte is ‘Stride 6ft8’ geboren, een gespecialiseerde sportwinkel met een personal trainingsruimte aan de mooie Admiraliteitskade. We praten met eigenaar en Strength & Conditioning Coach Taufan Homan.

Taufan was voorheen werkzaam in de advocatuur en als docent aan de Erasmus Universiteit. “Het is inderdaad heel wat anders dan wat ik voorheen deed”, aldus Taufan met een glimlach. Maar toch zijn er veel overeenkomsten met zijn vorige werk. “Ik heb daar wel geleerd dat een goede manier om je te onderscheiden het bieden van kwaliteit is. En daarbij is het heel belangrijk dat je naar de klant luistert en weet wat zijn of haar wensen zijn.”

Gezondheid is maatwerk
Je ziet dat mensen hun vrije tijd steeds vaker gebruiken voor sportieve activiteiten.

Combinatie
Het assortiment in de winkel richt zich op fitness, crossfit en boksen. Taufan: “Het unieke aan mijn sportwinkel.

Taufan stride6ft8

Personal (kracht)training
Personal training blijkt nog steeds, ook in een tijd als deze, een groeimarkt. Taufan traint uiteenlopende klanten. Van prestatiegerichte sporters tot mensen die een trainer inhuren voor het klassieke ‘afslankproces’ en ouderen die hun beweegbaarheid willen behouden dan wel verbeteren. Klanten zijn heel snel overtuigd van de voordelen. “Je traint simpelweg efficiënter, oefeningen worden correct verricht, er zit een gedachte achter de trainingsmethode en je hebt altijd een goede stok achter de deur die je motiveert”, aldus Taufan. “Om mensen beter te laten kennismaken met de voordelen van personal training is de eerste training altijd geheel vrijblijvend, want juist hier geldt dat het doen van een training de beste manier is om te beslissen of het iets voor je is.”

official dealer stride6ft8

Hoe zit het met die naam ‘Stride 6ft8’? Taufan: “De naam Stride 6ft8 is ontstaan uit twee uitspraken uit de fitnesswereld: ‘you can never break my stride’ en: ‘I came at 5 feet 9 but I feel like 6 feet 8’. Wat zoiets betekent als: grenzen verleggen en je sterker en beter voelen dan ooit tevoren. That´s what it´s all about!”

logo stride6ft8

Admiraliteitskade 93-a
3063 EH Rotterdam – 010–2231694
www.stride6ft8.com
www.facebook.com/stride6ft8

 

  • 7 dagen per week geopend