Gulle gevers voor Kinderkamp Kralingen-Crooswijk

jun 14, 17 Gulle gevers voor Kinderkamp Kralingen-Crooswijk

In de tweede week van de zomervakantie, 17 tot en met 21 juli, organiseert Stichting Super-Actief weer het jaarlijkse kinderkamp Kralingen-Crooswijk. We organiseren een week om nooit te vergeten voor kinderen die niet op vakantie kunnen of die door omstandigheden een weekje eruit goed kunnen gebruiken. Kinderen tussen de 6 en de 12 jaar.

Veluwe
Dit jaar gaat het kamp naar Kamphuis Klein Anker in Stroe, lekker op de Veluwe. Er is plek voor 45 kinderen. Het programma zit in grote lijnen in elkaar, maar nu moeten we nog het benodigde geld inzamelen.  

Wat een geweldige gulle gevers zijn er toch! Zo fijn om te merken in deze tijd dat er zoveel mensen en fondsen zijn die onze actie steunen.

Samenwerking met DOCK
DOCK is de welzijnsaanbieder in ons gebied. Zij ondersteunen ons kamp al sinds vorig jaar met professionele hulp. Maar dit jaar werken we nog intensiever samen. Van het  aanmelden van kinderen en professionele ondersteuning tot het aanvullen van begeleiders. We zijn blij met deze samenwerking.

Individuele schenkingen
Ook deze week mochten we weer diverse schenkingen ontvangen. Weer een paar honderd euro bij elkaar. Bedankt allemaal! Wilt u een verslag van ons ontvangen na afloop van ons kamp? Mail ons dan a.u.b. uw mailadres door. Wanneer u geld stort kunnen wij uw adres niet zien namelijk.

Fondsen
Deze week kregen wij ook bericht van de stichting Aelwijn Florisz. Zij hebben ons een geweldig bedrag toegezegd. Bij elkaar hebben we nu 1.050 euro ontvangen. Geweldig toch, dat er ieder jaar weer zoveel fondsen schenken? We schieten nu flink op qua bedrag. De stand: 10.160,-. Doel: 14.000,-. Nog op te halen: 3.840,-. We gaan het zeker halen…. nog even geduld.

De kinderen
De leiding doet op dit moment huisbezoeken bij de kinderen die meegaan, want we willen de kinderen goed begeleiden. Dan is informatie van de ouders erg handig om te krijgen. Mogelijk gebruiken ze medicijnen of is er een slaapritueel. Daar houden we dan rekening mee.

Tips voor kamphuis in 2018
Ook volgend jaar willen we weer op kamp en nu al zijn we op zoek naar een geschikt en betaalbaar kamphuis voor 60 personen. Het aantal kamphuizen neemt helaas af en de huizen stijgen flink in prijs. Heeft u nog een tip voor ons? We houden ons aanbevolen.

Acties
De kinderen gaan zelf flessen sparen en doen diverse kleine acties om geld te verzamelen, zoals rommelmarkt en cup cakes bakken. De crowdfunding actie op doneeractie.nl/kinderkamp-voor-kinderen-zonder-vakantie/-1685  loopt gewoon door.

Op de wijkmarkt in de Esch op 25 juni aanstaande wordt de opbrengst van de activiteiten gedoneerd aan het kamp. Er zal daar in ieder geval een rommelmarkt zijn.

Onze actie heeft de slogan, “vele kleintjes maken één grote”. Heeft u ook een idee om ons te helpen? Laat het ons alstublieft weten.

Via de Ster tonen wij u onze voortgang, de ene keer in de huis-aan-huis krant, de andere keer in de Onlineversie, www.desteronline.nl

Contact
U kunt ons bereiken op ons mailadres: info@super-actief.nl of telefonisch: Anita Kornman op 06-11886979 of Clara van Vliet: op 06-54362001. Tevens kunt u ons volgen op facebook.

Doneren
Wilt u doneren dan kan dat op: NL16 RABO0182450171, t.n.v. Stichting Super-Actief o.v.v. kinderkamp 2017.

Alvast hartelijk bedankt voor u bijdrage!

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *