Op 1 juli jl. kon het nog niet doorgaan, wegens het slechte weersvooruitzicht maar op zaterdag 12 augustus ging het wél door, de eerste editie van het buurtfestival Hoogkwartier Proeft! Vanaf 16.00 uur kon men aanschuiven aan de picknicktafels in het parkje aan het Achterklooster en genieten van eten, drinken, muziek en buurtgenoten.

Programma
Het foodfestival Hoogkwartier Proeft! was vorig jaar zo’n succes dat de buurt het festival dit jaar twee keer wilde organiseren. Op zaterdag 1 juli zou de eerste keer zijn. Voor het festival verzorgen bewoners en ondernemers uit de buurt lekkere en exotische hapjes voor een proeverij. Als bezoeker koop je voor € 3 een strippenkaart waarmee je 4 verschillende gerechtjes kunt halen (zo lang de voorraad strekt). Bezoekers konden ook zelf eten meenemen en klaarmaken op professionele barbecues die daar speciaal voor werden klaargezet. Barrelproof en HigHstreet zorgden voor drankjes maar mensen konden ook zelf drinken meenemen. Buurtband Half Way Station zorgde voor livemuziek.

Fotoreportage klik hier

Fotoreportage klik hier

Hoogkwartier
Hoogkwartier is de driehoek tussen Mariniersweg, Goudsesingel, Oostplein en Burgemeester van Walsumweg en is rustig en gunstig gelegen aan de oostelijke rand van de binnenstad van Rotterdam. In het Hoogkwartier werken bewoners en ondernemers samen aan de buurt. Kijk voor verhalen over de buurt op www.hoogkwartier.nl.

(bewerkte tekst Hoogkwartier)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]