Jeugddetentie en tbs voor verkrachting Kralinger De Esch

jun 20, 19 Jeugddetentie en tbs voor verkrachting Kralinger De Esch

De rechter heeft Rotterdammer Gerson F. twee jaar jeugddetentie en jeugd-tbs gegeven voor een zeer gewelddadige verkrachting. Dat was in juli van het vorig jaar in de Kralingse wijk de Esch. Het slachtoffer was een Indonesische studente. De vrouw is niet alleen verkracht maar ook gewurgd, waardoor zij bijna overleed.

De man is ook veroordeeld voor twee straatroven en de aanranding van een andere vrouw.

Kind
De verdachte was destijds 18 jaar. Justitie ziet hem als volwassene, maar daar is de rechter het niet mee eens. Gerson F. functioneert in veel opzichten nog als een kind, zeggen deskundigen. Hij heeft meerdere stoornissen gekregen door ernstige verwaarlozing in zijn jeugd.

Lees ook: ruim-500-kaarten-van-buurtbewoners-voor-verkrachte-studente

De rechter gaat er vanuit dat de Rotterdammer zeer lang wordt behandeld en dat hij na de maximale zes jaar naar een tbs-kliniek voor volwassenen gaat.

Via: RTV Rijnmond


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hoger beroep in verkrachtingszaak Kralinger Esch - De Ster Online - […] Lees ook: desteronline.nl/jeugddetentie-en-tbs-voor-verkrachting-kralinger-de-esch […]
  2. Hoger beroep in verkrachtingszaak De Esch - De Ster Online - […] Lees ook: desteronline.nl/jeugddetentie-en-tbs-voor-verkrachting-kralinger-de-esch […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *