Karate krav maga is een combinatie sport van karate en krav maga. Karate krav maga voor vrouwen is een gevarieerde, dynamische vechtkunst die gebruikmaakt van speciale zelfverdedigings-, stoot-, trap- en slagtechnieken.

Wie dit beoefent, krijgt meer zelfvertrouwen en meer eigenwaarde. 
Je zelfbeheersing verbetert, je bouwt doorzettingsvermogen op en krijgt een groter concentratievermogen. Daarnaast geeft het je de kennis en kunde om jezelf te verdedigen tegen diverse aanvallen. De beoefenaar ontwikkelt balans, snelheid, kracht, zelfvertrouwen en controle over zijn of haar bewegingen.

Waarom Karate Krav Maga voor vrouwen?
Het beoefenen hiervan laat je zelfvertrouwen en eigenwaarde groeien. Je zult je zelfbeheersing verbeteren, doorzettingsvermogen opbouwen en je concentratievermogen laten toenemen. Binnen onze sportschool staat saamhorigheid centraal. Nieuwe leden worden hartelijk verwelkomd en gevorderde leerlingen zullen – voor, tijdens en na de les – altijd bereid zijn mindergevorderde leerlingen te helpen. Jayra Sport gaat verder dan andere sportscholen: bij ons leer je tevens jezelf te verdedigen tegen diverse wapens.

Wat heb je nodig om mee te doen?
Kom je voor een proefles? Dan volstaat een lange sportbroek en een T-shirt. Schrijf je je officieel in? Dan is het verplicht dat je in de lessen een karatepak draagt. Wij hebben onze eigen karatepakken; deze kun je aanschaffen tijdens de les of via onze webshop.

Wanneer en waar?
Sportlocatie: Vredehofweg 13, Rotterdam-Kralingen.
Karate Krav Maga voor vrouwen: wordt verzorgd op woensdag van 19:00 – 20:00 uur.

Wat kost Karate Krav Maga voor vrouwen?
Lesgeld voor Karate Krav Maga voor vrouwen, bedraagt 26 euro per maand.
Lees hier meer over de bijkomende kosten en lesgelden.

Probeer het ook eens een keer uit. Het verplicht je tot niets!

www.jayra.nl