‘Kunst van en voor elkaar’

jan 30, 19 ‘Kunst van en voor elkaar’

Op dinsdagmiddag 22 januari vond de ‘schilderworkshop met high tea’ plaats in het restaurant van Aafje Hoppesteyn. Er werden 4 schilderijen gemaakt vanuit het kunstproject van Mary-Ann Art Consultants ‘Kunst van en voor elkaar’. Zie: mary-ann-art.nl/kunst-van-en-voor-elkaar.

Drie schilderijen krijgen een mooi plekje in Hoppesteyn en een schilderij gaat hoogstwaarschijnlijk naar DELA, omdat die de activiteit d.m.v. een high tea sponsorde.

Op 2 van de 5 foto’s ziet u Kootje van der Gaag aan het werk, 96 jaar, naar eigen zeggen ‘links en link’. Met vaste hand schilderde zij binnen de contouren voor het schilderij met als thema ‘De stad’, die door kunstenaar Stella Elhorst (stellaelhorst.com) op het doek waren gezet. De andere drie schilderijen hadden de thema’s ‘Leuke dieren’, ‘Kralingse Plas’ en ‘Boezemsingel’.

Meer foto’s hier


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *