‘Maar we eten ook bij Hatip’

mrt 14, 19 ‘Maar we eten ook bij Hatip’

Vorige week ging Restaurant EZZO open. Eigenaar Hatip Arslan kon meteen flink aan het werk in de keuken. Maar hij doet niets liever. Dat zeggen klanten die hem al lang kennen en die door hem hartelijk worden begroet. Daarvoor komt hij de (open) keuken uit. ‘Wil je naar Rotterdam? Ja, oké. Maar we eten ook bij Hatip’. Dat kreeg een dame te horen die samen met familieleden aan een tafeltje zat. In de keuken staat Hatip er niet alleen voor, want kok Sirin (onderaan) staat hem bij.

Het ruikt heerlijk in EZZO en dat komt door de ‘Anatolische keuken’ (Anatolië: Aziatisch deel van Turkije). Echter, er worden ook multiculturele gerechten geserveerd. Hatip is niet eenkennig. Duur? Nee, in EZZO krijg je een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Op de uitgebreide kaart: warme en koude voorgerechten (mezze), gerechten van de grill, groepsgerechten, döner schotels, schotels uit de pan, ovenschotels, pideler, kindermenu en dessert. Daarbij kan van alles worden gedronken, koude en warme dranken en alcoholische.

De bediening is netjes en vriendelijk en zo te zien hoeven de klanten niet lang te wachten op hun bestelling. Hatip en Sirin zijn snel.

EZZO is ook af te huren voor feesten en partijen en EZZO verzorgt catering op maat.

EZZO, Jonker Fransstraat 66 (hoek Admiraal de Ruyterweg), Rotterdam, tel. 010-7854232, 0634-144826, info@restaurantezzo.nl

7 DAGEN PER WEEK GEOPEND: maandag t/m donderdag 12.00 tot 22.00 uur, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en zondag van 15.00 tot 22.00 uur.

 

 

 

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

1 reactie

  1. Suat /

    Eenmaal bij Ezzo restaurant, dan gaat men nergens anders eten. Zo lekker, vers en goed is de kwaliteit bij Ezzo.

    Een leuke tent en goede kwaliteit, succes Ezzo medewerkers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *