Muziekcursus voor ouders met kleine kinderen

feb 11, 19 Muziekcursus voor ouders met kleine kinderen

Wist je dat muziek maken goed is voor de ontwikkeling van de baby of peuter? In maart start de voorjaarscursus “Muziek met je kind” bij Zangschool Suoni. In deze cursus voor ouders met kinderen van (bijna) 1 t/m 3 jaar leer je hoe je op speelse wijze muziek kunt maken met je kind. We zingen, bewegen, trommelen en gebaren en je kind maakt kennis met verschillende instrumenten en muziekstijlen.

Zou jij ook graag lekker muziek willen maken met je kindje? Lijkt het je leuk om andere ouders met kinderen te ontmoeten? Kom je niet uit Nederland, maar lijkt het je wel leuk als je kind Nederlandse liedjes leert? Allemaal redenen om je aan te melden voor ‘Muziek met je kind’. Wees welkom!

De voorjaarscursus bestaat uit 13 lessen en kost slechts 91 euro. De lessen vinden  plaats op maandagochtend bij Muziekcentrum MiXin’Music (Weteringstraat 275). Wegens het aantal aanmeldingen is er nu een extra groep. Ga voor meer informatie naar www.zangschoolsuoni.nl/page/muziek-met-je-kind  of kijk op de Facebook-pagina van Zangschool Suoni.


foto © Jaap Gonsalves

Zangles
Graag blikken we ook even terug op het kerstconcert van Zangschool Suoni van zaterdag 16 december. In de gezellige huiskamersfeer van de Kleine Zaal van muziekcentrum MiXin’Music zongen de zangleerlingen mooie (kerst)liederen. We kijken nu al uit naar het slotconcert dat aan het einde van het cursusjaar zal plaatsvinden.

Wil jij ook graag leren zingen? Bij Zangschool Suoni vind je lessen op maat. Ga voor meer informatie naar de website.

www.zangschoolsuoni.nl

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *