North Sea Round Town strijkt op 7 juli neer in De Esch

jun 26, 19 North Sea Round Town strijkt op 7 juli neer in De Esch

North Sea Round Town is het fringe festival van Nort Sea Jazzfestival en strijkt van 27 juni t/m 14 juli neer in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, funk, hiphop en improvisatie. Op zondagmiddag 7 juli doet het festival De Esch aan, met een optreden van het Rotterdam Jazzlab in de Paleiszaal van het Pompgebouw. Rijnwaterstraat 11 Aanvang 15.30 uur. Entree € 7,50. Voorverkoop kaarten in Huis van de Wijk ‘De Pomp’, Rijnwaterstraat 23. Reserveren kan door een email te sturen naar duyve112@planet.nl

Rotterdam Jazzlab is een negenmansformatie en speelt originele composities en eigen arrangementen. Het resultaat is avontuurlijke muziek met respect voor de grote traditie van de jazz. De bezetting met zes blazers en een ritmesectie verenigt de wendbaarheid van een klein ensemble met de klankbreedte van een bigband, met sterke solisten als extra troef. “Een portie jazz zoals je die zelden meer hoort.”

Rotterdam Jazzlab:
Michael Simon (trompet); Koos van der Hout, Daniel Follmann (trombones); Ruud Bergamin, Stanislav Mitrovic, Kurt Schwab (rieten); Bart Egeter (piano), Dan Simon (bas), Julius Schulz (drums)

 

 

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

 

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *