Rotterdam – De politie in Rotterdam roept de hulp in van het publiek bij het zoeken naar de daders van een straatroof die op 12 april van dit jaar op de Rupsklaver in Rotterdam Ommoord plaatsvond.

Een onbekende man en vrouw beroofden die dag een 68-jarige Rotterdamse vrouw. De man greep het slachtoffer vast en werkte haar naar de grond. Het slachtoffer raakte niet gewond. De daders maakten een fors geldbedrag buit en vluchtten vervolgens weg in een klein model zwarte auto. Het voorval vond plaats op vrijdagmiddag 12 april rond 13:30 uur.

daders straatroof Rupsklaver

Foto: Politie.nl

Meer verdachten
Uit onderzoek is gebleken dat vijf personen die het slachtoffer eerder op de dag hebben gevolgd, betrokken zijn geweest bij de overval.

Ondanks uitgebreid onderzoek is het de politie nog niet gelukt de identiteit van deze vijf personen, waarvan camerabeelden beschikbaar zijn, te achterhalen. De recherche roept dan ook de hulp in van het publiek in de hoop dat iemand de verdachten (her)kent. De beelden en een uitgebreid signalement van alle vijf de verdachten zijn te zien op http://tinyurl.com/mfkjap9

Contact
Wie de personen op de beelden herkent, of meer informatie heeft, wordt gevraagd te bellen naar 0900-8844 en te vragen naar de recherche van het district Oost van de politie in Rotterdam. Tips kunt u ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Politie.nl