Op 17 februari 2019 geeft het CVZI (Charles Vermeer Zanginstituut en Workshopcentrum) een SING & PLAY workshop UKELELE. De workshop duurt van 11.00-13.00 uur en wordt gegeven op het CVZI aan de Fluiterlaan 400, Capelle aan den IJssel. De workshop wordt gegeven door Wies Peeters. (zie foto)

Ukelele spelen is heerlijk om toe doen en aan het eind van de workshop kun je best al redelijk spelen. 1 liedje wordt in elk geval gegarandeerd… Maar het is vooral leuk en leerzaam! IEDEREEN KAN HET! Wies Peeters is een enthousiaste UKULELE-speelster en uitstekende docente en musicienne.

SING & PLAY ukulele workshop.
In de workshop leer je supersnel een liedje spelen op de ukulele en zingen tegelijk. We beginnen met de basis in de workshop en vervolgens kun je gelijk door met het leren spelen van je favoriete songs.  Deze ukulele workshop is natuurlijk extra leuk om samen te doen, bijvoorbeeld met je BFF, moeder of collega.

De ukulele is een makkelijk instrument om te leren bespelen en omdat Wies zelf het liefste liedjes zingt en schrijft, bleek dit fijne instrument voor haar een grote liefde te zijn. Je hoeft simpelweg niet maanden te studeren om mooie songs te kunnen spelen, zingen en maken. Het zal iedereen verbazen! Geen muziekkennis noodzakelijk!

Doelgroep: volwassenen en kinderen (vanaf ongeveer 10 jaar).

Wies Peeters
Wies Peeters heeft haar diploma (bachelor popzang) behaald aan de popafdeling van Codarts en is al jaren werkzaam in de muziek, onder de artiestennaam Delouise en KAT SKILLS. Op dit moment staat zij in de theaters met de voorstelling Fleetwood Mac: The Incredible Story, samen met de Rotterdamse band The Cosmic Carnival. Zij heeft de minuut gedaan bij DWDD en heeft het voorprogramma verzorgd voor o.a. Beth Hart en Direct. Al haar eigen songs schrijft ik op de ukelele.

Opgeven en informatie via cvzi@charlesvermeer.nl
www.charlesvermeer.nl