Hilton Rotterdam haalt €3.500 op in het kader van Travel with Purpose

ROTTERDAM, 14 juni, 2018 – In het kader van Travel with Purpose heeft Hilton Rotterdam een donatie gedaan aan stichting Thuis op Straat Rotterdam. De cheque van €3.500 werd vanmiddag overhandigd door General Manager Karin van den Berg en leden van het Blue Energy team van Hilton Rotterdam aan Peter Steenbergen en Patricia van Veen van Thuis op Straat Rotterdam.

Travel with Purpose
“Hilton heeft wereldwijd het programma Travel with Purpose opgezet waarvan één van de doelen is, het creëren van kansen voor jonge mensen en daarbij is het verbeteren van de economische situatie van belang. De stichting Thuis op Straat, gevestigd hier in Rotterdam, zet zich daar voor in, en daarom hebben wij er voor gekozen om een donatie te doen aan deze stichting.”, zegt Karin van den Berg, General Manager van Hilton Rotterdam. “De medewerkers van Hilton Rotterdam hebben het geldbedrag ook opgehaald in het kader van Hilton in the community met de verkoop van de Hilton-badeendjes. Deze Ducks for Change kunnen gekocht worden door hotelgasten en de opbrengst gaat voor de helft naar de DM Thomas Foundation for Young People en voor de helft naar een eigen gekozen goed doel van het hotel, in ons geval Thuis op Straat. Daarnaast heeft het team een speciaal evenement georganiseerd genaamd ChariTea, waarbij onze medewerkers cake en taart zelf hebben gebakken en vervolgens verkocht.”

Thuis op Straat
Stichting Thuis op Straat (TOS) is een organisatie die zich inzet voor een prettig en veilig leef-en speelklimaat in de wijken van Rotterdam. De organisatie zet zich in voor het kansrijk, veilig en gezond opgroeien van kinderen, tieners en jongeren. Thuis op Straat Rotterdam zal de donatie van Hilton Rotterdam voor verschillende projecten gaan inzetten. Zo zal €1.500 worden gebruikt voor het Kinderrechtenfestival dat op 20 november, de Internationale Dag van de Rechten van het Kind, in samenwerking met UNICEF wordt georganiseerd. Ook zal er €1.000 worden gebruikt voor de financiering van een ander project van Thuis op Straat, Tienermoeders. Voor dit project zullen er tijdens de zomervakantie verschillende uiteenlopende activiteiten worden georganiseerd. Met de overige €1.000 zal ten slotte sportmaterialen worden gefinancieerd voor het nieuwste project van Thuis op Straat ‘Headis’ (een nieuwe urbansport die erg ‘in’ is – op een tafeltennistafel in de buitenruimte de bal met je hoofd overspelen en punten scoren). Met dit prachtige initiatief krijgen jeugdigen op een andere manier beweging.

Over Hilton Rotterdam
Hilton Rotterdam ligt in het hart van het bruisende centrum van de stad met 254 hotelkamers. Gelegen op loopafstand van het centraal station. Het Rotterdamse hotel is trots op drie restaurantconcepten. Roots Rotterdam met een regionale en seizoensgebonden keuken. Joelia by Mario Ridder, het michelinsterrestaurant en cocktailclub HUGH. In het hotel bevinden zich vijf grote vergaderzalen, twee ruime boardrooms, en een boven lobby, ideal voor productlanceringen. De balzaal, Le Jardin, biedt een plek voor maximaal 325 gasten, terwijl de Coolsingel Suite een 180 graden uitzicht biedt over het centrum van Rotterdam. Meer informatie: www.rotterdam.hilton.com.

Hilton Rotterdam – Thuis op Straat Rotterdam

Over Hilton Hotels & Resorts
Al bijna een eeuw verwelkomt Hilton Hotels & Resorts met trots haar wereldreizigers. Met 575 hotels verspreid over 6 continenten, biedt Hilton Hotels & Resorts de basis voor onvergetelijke vakantie ervaringen en waardeert elke gast die binnen komt gelopen. Als het vlaggenschipmerk van Hilton, blijft Hilton Hotels & Resorts de standaard zetten voor gastvrijheid, door continue nieuwe en innovatieve producten te ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van de gast te voldoen. Meer informatie over het laatste nieuws: www.news.hilton.com.

(Ingezonden mededeling)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.