15e Kunstroute Kralingen-Crooswijk-kunstenaars in de Botanische Tuin Kralingen en in Trompenburg Tuinen & Arboretum, ter gelegenheid van het Midzomerfestival Kralingen

Nog t/m 6 juli: Tuin der Lusten-expo van 15 kunstenaars ter gelegenheid van het Midzomerfestival Kralingen in de Botanische Tuin Kralingen, Cederstraat 5.
Open van di. t/m vr. van 10.00 tot 16.00 uur. Toegang gratis.

 

In Trompenburg Tuinen & Arboretum, aan de Honingerdijk 86 (beneden) – ook t/m 6 juli, veel werk ter gelegenheid van het Midzomerfestival Kralingen: bij de ingang, in het entreegebouw, in het theehuis in de woestijnkas en bij de volière.
Open: ma. 12.00 tot 17.00 uur; di. t/m vrij.: 10.00 tot 17.00 uur, za. & zo.: 10.00 tot 17.00 uur. Toegang gratis met R’dam-pas en Museumkaart.

 

Trompenburg & Willem van Hest

Drie maanden is beeldend kunstenaar Willem van Hest inmiddels met zijn 3-seizoenen project in Trompenburg intensief aan het werk: schrijvend, interviewend, tekenend, schilderend. De resultaten zijn te zien in de woestijnkas, bij de schuur en de volière , in het entreegebouw en in het theehuis.

‘zomer-beamer-presentatie’

In de schuur bij de woestijnkas vertelt Willem van Hest op zondag 16 juli, vanaf 14.00 uur het verhaal over zijn 3-seizoenen project en laat er beelden bij zien.

Willem: “Ik vertel hoe het allemaal zo is gekomen en hoe ik tot nu toe de lente en het begin van de zomer heb beleefd in Trompenburg”.

Toegang gratis met R’dam-pas en Museumkaart.

Boek
Ondersteun Willem bij het maken van zijn boek. Teken voor € 10,- in op het Trompenburg-3-seizoenen-boek dat op 24 september verschijnt, of, kies voor een extra mogelijkheid met extra kunstwerkjes tegen voorintekenprijzen. Via de pagina op de website www.trompenburg.nl/exposities kan met ideal direct worden ingetekend. Dat kan ook aan de kassa in het entreegebouw van Trompenburg en het kan direct bij Willem van Hest, via bankrekeningnummer NL09 INGB 000 360 5930.

www.willemvanhest.nl

Dansvoorstelling ‘De Herberg’, Zaterdagavond 1 juli 20.30 uur Botanische Tuin, Cederstraat 5
In het unieke decor van de Botanische Tuin Kralingen brengt Dansgroep Haarlem de voorstelling ‘De Herberg’, geïnspireerd op het gelijknamige gedicht van de Perzische dichter Rumi. Het publiek maakt op deze avond een indringende ‘reis’, waarna de dansers een herberg willen zijn voor hun publiek. Samen met de jonge maker Christoph Eberl heeft Haya Maëla deze choreografie verder uitgewerkt en verdiept.

Toegang gratis

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]