Vrijwilligersvacatures

BOODSCHAPPENHULP

De Vrijwilligerswinkel zet zich in voor ouderen in Kralingen-Crooswijk. Wij merken steeds vaker dat ouderen hulp nodig hebben bij het doen van de boodschappen. Ben jij zorgzaam, betrouwbaar en help jij graag mensen? Meld je dan aan als boodschappenvrijwilliger!

MAATJE

Samen een bakkie, gezellig kletsen, een spelletje doen of lekker naar buiten en een wandeling maken. Veel ouderen zijn hiervoor afhankelijk van een ander. Wil jij die glimlach op het gezicht van een oudere laten verschijnen en een gezellige tijd beleven? Meld je dan nu aan als maatje!

75+ HUISBEZOEKEN

Met een andere vrijwilliger bezoek je ouderen thuis om te inventariseren of er wensen/ hulpvragen zijn. Dit met als doel het doorbreken van eenzaamheid en het vergroten van zelfredzaamheid. Ben je sociaal en kun je goed signaleren? Meld je aan als vrijwilliger 75+ huisbezoeken!

Helpen maakt je happy!

Interesse in één van onze vrijwilligersvacatures? Wij maken graag met je kennis. Neem hiervoor contact op via telefoonnummer: 010 – 441 40 50 (maandag t/m vrijdag van 08.30 – 12.30 uur of mail naar: info@vrijwilligerswinkel.nl.

vrijwilligerswinkel.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.