We zoeken nog vijf wijksteunvrienden…

nov 01, 18 We zoeken nog vijf wijksteunvrienden…

Vanaf 1 januari doet Stichting Super-Actief mee aan het programma Samen Ouder van het Oranje Fonds, een project tegen eenzaamheid onder ouderen. Wij doen mee met het project Wijksteun in De Esch. Omdat wij mensen meer gezelligheid willen bieden en meer willen betrekken bij de activiteiten die voor hen leuk zijn. We willen dat mensen gelukkig zijn!

Wat meer gezelligheid kan individueel geboden worden, maar ook door middel van activiteiten. Wij bieden beide aan en staan altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Soms kan steun ook heel klein zijn, even samen bellen naar een instantie of even aanwezig zijn, zodat de partner boodschappen kan doen.

Op dit moment zoeken we iemand die een echtpaar wil helpen, waarvan mevrouw te ziek is om naar buiten te gaan, maar meneer wil graag op dinsdag op de markt boodschappen doen. Even bij mevrouw zitten en wat praten is dan wat er nodig is. Kunt u dit voor deze mensen doen?

Maar iets anders is net zo welkom, bijvoorbeeld even wat boodschappen doen of samen een kop koffie drinken. Samen een spel spelen of handwerken, van alles is mogelijk. Denk alstublieft even na over wat u zou kunnen betekenen en weet dat elke hulp zeer op prijs wordt gesteld.

Of wilt u helpen bij de maandelijkse activiteiten die wij aanbieden? Ook dat wordt zeer gewaardeerd. Op zondag 11 november gaan we bijvoorbeeld met ouderen naar een jubileumvoorstelling van de Havenstadoperette. Misschien wilt u dan helpen?

U kunt mee als deelnemer, voor 5 euro per persoon. We reizen met elkaar per touringcar. We vertrekken om 13.30 of 13.45 uur, afhankelijk van waar u woont. Rond 17.30 uur zijn we weer terug. De kosten zijn inclusief, vervoer, entree en een consumptie. Aanmelden kan bij De Pomp in De Esch, bij CIGO De Esch of Anneke Strasters tel. 0628-270073), die dit namens de bewoners van het Slachthuisterrein verzorgt.

Afgelopen maand is er helaas geen nieuwe wijksteunvriend bij gekomen, dus we zoeken nog steeds vijf nieuwe wijksteunvrienden. Wilt u het eens proberen? Laat het ons weten of kom langs voor een vrijblijvend gesprek.

Komende activiteiten van Super-Actief
11 november Concert Havenstad operette
5 december Kerst ontmoetingsmiddag, met lunch en muziek

CONTACT:
Stichting Super-Actief
Clara van Vliet 06-54362001
en/of Anita Kornman 06-11886979
website: www.super-actief.nl | www.facebook.com/SuperActief

 

 

 

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *