Zeehond verorbert visje op steiger in Kralingen

nov 04, 18 Zeehond verorbert visje op steiger in Kralingen

Een zeehond heeft zondagochtend een uitgebreid kijkje genomen in de haven van Rotterdam. Hij nam uiteindelijk een eetpauze op een steiger bij Roeivereniging Nautilus. Het is zeldzaam dat een zeehond zo ver de haven in zwemt.

Omwonenden die hun hond uitlieten langs het water van de Maas, zagen het zeehondje liggen op de steiger van Nautilus aan de Plantagelaan. Ze dachten dat hij verzwakt was, maar volgens een medewerker van de Dierenambulance Rotterdam lag het beestje lekker een visje te verorberen.

De Dierenambulancemedewerker en een agent probeerden de zeehond te naderen. Toen ze gewapend met een vangnet de steiger opliepen, trok het dier prompt aan zijn stutten. Zijn visje bleef half opgegeten achter op de steiger.


Video: dierenambulance 24/7 Youtube

“Hij kwam nog een paar keer met zijn koppie boven water. Daarna vertrok hij richting Tropicana. Dat betekent dat hij in ieder geval de goede kant op ging”, besluit de medewerker van de Dierenambulance tevreden.

Via: RTV Rijnmond


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *