De STER online biedt op verschillende manieren advertentie ruimte. De site heeft ongeveer 13.000 bezoekers per maand en wekelijks een eigen nieuwsbrief met meer dan 2300 lezers. Doelgroep is Kralingen-Crooswijk, Prins Alexander en omstreken.

Redactionele stukken plaatsen we gratis mits er geen enkel commercieel belang bij is. U kunt uw berichten en aanvragen voor adverteren sturen naar redactie@desteronline.nl

Advertorial:

Een advertorial is eigenlijk een bericht waar u zelf tekst en beeldmateriaal voor kunt aanleveren en staat 1 week bovenaan de site en blijft daarna altijd vindbaar voor de zoekmachines. Een advertorial biedt ruimte voor redelijk wat tekst, meerder foto’s en video. Een advertorial gaat mee in de wekelijkse nieuwsbrief op woensdag en wordt geplaatst op facebook en twitter. Klik hier voor een goed voorbeeld van hoe een advertorial er uit kan zien. Een advertorial is uitermate geschikt om een mooi verhaal over uw bedrijf te publiceren of voor het aankondigen van speciale acties en evenementen.

We kunnen in overleg helpen met het schrijven van uw tekst en fotografie verzorgen.

Prijs Advertorial: (op basis van door u zelf aangeleverd materiaal)
€ 45,- commercieel tarief winkeliers en bedrijven
€ 25,- buurt – evenementen – sportclubs – kunst en cultuur tarief

Banners:

Banners zijn altijd zichtbaar en hebben een link naar uw site  / PDF / of een webpagina. Bannerprijzen worden bepaald aan de hand van de positie en tijdsduur. Posities zijn ook terug te vinden op deze site in de rechter kolom.

 

banner-01
positie TOP

op positie TOP kan de banner per week bij de overige posities kan een banner alleen per maand of per jaar ( met flinke korting)

banner-02


positie A

op positie A kan de banner alleen per maand / jaar (in overleg voor de duur van 2 weken)

banner-04


positie B

op positie B kan de banner alleen per maand / jaar

 

banner-03


positie C

op positie C kan de banner alleen per maand / jaar

 

 

Kunst & Cultuur:

Voor kunst en cultuur ( en sportverenigingen / buurthuizen / sociale projecten ) hebben we speciale prijzen.
Advertorial Kunst & Cultuur € 25,-
Banners Kunst & Cultuur € 25,- en staan op positie TOP / A

Uw eigen site:

Heeft u geen site of bent u niet tevreden over uw eigen site? dan kunt u via de STER online tegen een zeer scherp MKB-tarief uw eigen site laten maken of restylen zodat u altijd goed en representatief vindbaar bent op internet. Ook verzorgen we de vormgeving van de site en uw eventueel uw LOGO. Informeer naar de mogelijkheden.  (redactie@steronline.nl)