De STER online biedt op verschillende manieren advertentie ruimte. De website heeft ongeveer 13.000 bezoekers per maand en wekelijks een eigen nieuwsbrief met meer dan 3200 lezers. Doelgroep is Kralingen-Crooswijk, De Esch, Prins Alexander en omstreken.

Redactionele stukken plaatsen we gratis mits er geen enkel commercieel belang bij is. Deze stukken kunt u sturen naar onze redactie info@stervankralingen.nl t.a.v. Eeuwke Woldring.

Aanvragen voor adverteren op de website en de nieuwsbrief sturen naar info@desteronline.nl

Advertorial:

Een advertorial is eigenlijk een bericht waar u zelf tekst en beeldmateriaal voor kunt aanleveren en staat 1 week bovenaan de site en blijft daarna altijd vindbaar voor de zoekmachines. Een advertorial biedt ruimte voor redelijk wat tekst, meerder foto’s en video. Een advertorial gaat mee in de wekelijkse nieuwsbrief op woensdag en wordt geplaatst op Facebook en Twitter. Klik hier voor een goed voorbeeld van hoe een advertorial er uit kan zien. Een advertorial is uitermate geschikt om een mooi verhaal over uw bedrijf te publiceren of voor het aankondigen van speciale acties en evenementen.

We kunnen in overleg helpen met het schrijven van uw tekst en fotografie verzorgen.

Prijs Advertorial: (op basis van door u zelf aangeleverd materiaal)
€ 45,- gesponsorde berichten (inclusief link) extern
€ 45,- commercieel tarief lokale winkeliers en bedrijven
€ 25,- buurt – evenementen – sportclubs – kunst en cultuur tarief

Uw eigen website:

Heeft u geen website of bent u niet tevreden over uw eigen website? dan kunt u via de STER online tegen een zeer scherp MKB-tarief uw eigen website laten maken of restylen zodat u altijd goed en representatief vindbaar bent op internet. Ook verzorgen we de vormgeving van de site en uw eventueel uw LOGO. Informeer naar de mogelijkheden.  (redactie@steronline.nl)