Rotterdam – Donderdagmiddag 16 februari kwamen twee vrouwen met een smoes bij een bejaarde mevrouw op de Maasboulevard binnen. Ze namen uiteindelijk haar sieraden mee. De politie pakt de zaak hoog op en zoekt getuigen.

Donderdag rond 16.15 uur belden twee vrouwen aan bij een woning op de Maasboulevard in Rotterdam. De bewoonster deed de centrale toegangsdeur open na het uiterst vriendelijke verhaal van twee vrouwen. Zij vertelden dat ze het slachtoffer nog kende vanuit het ziekenhuis en nog een keer zouden langs komen. Het slachtoffer dacht dat het wel goed zat en opende daarom ook haar eigen voordeur. Vervolgens vertelden de oplichtsters dat ze verpleegkundigen waren en dat ze wel een kop koffie lustten. En terwijl een van de twee de vrouw hielp met koffie zetten in de keuken, had de ander vrij baan om sieraden te pakken. Vervolgens verliet het duo met een smoes weer het huis. Even later merkte de vrouw dat ze haar sieraden miste en belde de politie.

Getuigen gezocht
Het gaat om twee kleine vrouwen, eentje droeg een pet en ze waren te voet. Heeft u donderdagmiddag iets gezien of gehoord wat kan helpen bij het oplossen van deze laffe daad? Bel dan met de politie op 0900-8844 of Anoniem op 0800-7000.

Politie.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]