Deze week hebben we supergoed nieuws te melden want onze actie voor het Kinderkamp Kralingen-Crooswijk is geslaagd! We hebben het benodigde bedrag van 13.500 euro bereikt. Hoe het de laatste weken ging, leest u hieronder.

Particulier initiatief
Op 16 juni was de Ladies Night in Pro Rege. Deze avond leverde een flinke duit in de zak op. Daarbij was een aanzienlijk bedrag van het bedrijf Elbnuts (Markthal) dat gedurende de Ladies Night overhandigd werd. De avond was erg gezellig met een loterij, een mannenveiling, korting op de drankjes en vele andere acties die geld opleverden. Bij elkaar: 1.000 euro!

Fondsen
We hebben onlangs van het Sint Laurensfonds en van het Elise Mathilde Fonds bericht gekregen dat zij ons elk een flink bedrag toekennen. Bij elkaar: 2.500 euro!

Bedrijven
Ook van twee bedrijven kregen wij een flinke bijdrage. De bedrijven Lubbers en Partners en De Korte BV stortten bij elkaar 700 euro.

Individuele stortingen
Aan individuele storingen is er deze week ook nog eens 80 euro bijgekomen. Bedankt, lieve mensen!

Vele kleintjes…
Dit jaar blijkt weer eens dat vele kleintjes één grote maken. Wat een dankbaar project is dit toch om te doen. We hebben het gewenste bedrag van 13.500 euro bereikt!

Nu kunnen wij de kinderen zeker een fijne vakantie aanbieden. Stichting Super-Actief, de kinderen en de leiding van het Kinderkamp Kralingen-Crooswijk willen iedereen die ons, op wat voor manier dan ook, gesteund heeft, heel hartelijk bedanken.

ill_kinderkamp2016_10_€13500 (2)

Uitzwaaien?
De kinderen vertrekken op maandag 11 juli om 11.00 uur vanaf het Vredenoordplein in Kralingen. Ze gaan dan naar camping De Holenberg in Schaijk (Noord-Brabant). Het wordt een top week die ze niet snel zullen vergeten. In dit jubileumjaar pakken we namelijk ook nog extra uit met een leuk uitstapje. Volgt u de berichten op Facebook, daar plaatsen we de foto’s: facebook.com/kinderkamp.kralingencrooswijk.

Contact
U kunt ons blijven bereiken op ons mailadres: info@super-actief.nl of telefonisch: Anita Kornman op 06-11886979 of Clara van Vliet: op 06-54362001. Tevens kunt u ons volgen op Facebook onder Kinderkamp Kralingen Crooswijk (zie hiervoor), of op de site van Super-Actief, super-actief.nl.

Onze visie is: Welzijn mogelijk maken daar waar het anders eindigt. Met uw steun kunnen wij meer mooie en hartverwarmende projecten organiseren.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)