‘M advocatuur’ aan de Jericholaan 84-A in Rotterdam-Kralingen, houdt zich voornamelijk bezig met de behandeling van letselschadezaken voor slachtoffers. Daarbij kunt u denken aan letsel door verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fouten, sportongevallen, ongevallen met dieren en producten en beroepsziekten. De behandeling van uw zaak gebeurt in nauwe samenwerking met medisch adviseurs en waar nodig andere deskundigen.

Advocaat mr. R.G. van der Meulen: ,,Voor slachtoffers die letsel hebben opgelopen is dit vaak een ingrijpende gebeurtenis. Tijdens de herstelperiode kunnen er vragen opkomen op medisch gebied, over het werk, regelen van het huishouden en de overige dagelijkse dingen.

Wanneer u bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raakt, kunnen er problemen ontstaan met de werkgever. Ook maakt u allerlei kosten die u zonder het ongeval niet gemaakt zou hebben. Uw huishoudelijke taken moeten wellicht (gedeeltelijk) worden overgenomen. Hierover wilt u snel duidelijkheid. Dat vraagt om adequaat en doortastend handelen. Bij een klein kantoor, zoals het onze, profiteert u van een persoonlijke en betrokken aanpak. Door de directe communica?e kunt u gemakkelijk met uw vragen terecht. Daarnaast kunt u de strijd met een verzekeraar met een gerust hart aan ons overlaten.

Wij werken landelijk, komen ook bij u thuis en hebben een jarenlange ervaring. Zo kunt u zich dan volledig richten op uw herstel”.

M advocatuur

Kosten
In geval van letselschade komen er doorgaans geen kosten voor uw rekening. De kosten van de advocaat worden in beginsel altijd verhaald op de aansprakelijke partij. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, dan wordt dat door M advocatuur duidelijk en vooraf aangegeven. U wordt achteraf niet met een rekening geconfronteerd.

Vraagt u zich af of uw zaak wel haalbaar is of wilt u een second opinion? Ook dan kunt u vrijblijvend contact opnemen.

M-AdvocatuurJericholaan 84-A, Rotterdam-Kralingen
Telefoon: 010-2374210
www.m-advocatuur.nl
mail: info@m-advocatuur.nl

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]