In de nieuwe conceptstore/galerie Details in Rotterdam komen kunst, mode en lifestyle samen. De Rotterdams-Kaapverdiaanse onderneemster Roos Rodrigues wil met Details een platform bieden aan jong, creatief talent.

Mode en kunst
Naast exclusieve mode en accessoires, gemaakt door jonge designers uit binnen- en buitenland, zal er in Details ook beeldende kunst worden verkocht. Om de twee maanden krijgen nieuwe kunstenaars de kans om te exposeren. De Nederlands-Surinaamse kunstenares Suzanne Harkhoe (Instagram: @suzalism) tekende voor de eerste tentoonstelling Laten we spreken in tongen die we niet zullen onthouden. Haar werk kenmerkt zich door een zoektocht naar de concepten ‘identiteit’ en ‘vrijheid’. Harkhoe is internationaal erkend en heeft onlangs de Voices of Tomorrow Art Award ontvangen.

Ready-to-wear
Op 4 juni 22 was de feestelijke opening van Details. Die dag is ook de eerste unisex ready-to-wear collectie van Details gelanceerd. Het beeldmerk staat voor oog voor details, talent, creativiteit, saamhorigheid en een positieve blik op de wereld. Door elkaar te zien en helpen en dit uit te dragen, verspreiden we liefde als een olievlek en liften we elkaar op.

Service
Ik raakte jaren geleden geïnspireerd door de boodschap van Martin Luther King ‘Niet iedereen kan beroemd zijn, maar iedereen kan geweldig zijn omdat grootsheid wordt bepaald door service”.
Ik hoop met de creatieve programma’s binnen Details een substantiële bijdrage te leveren aan jonge, nieuwe en creatief talent.

Roos Rodrigues

 

Frits Ruysstraat 42-d, Rotterdam (Kralingen) Instagram: follow @detailsrotterdam


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.