Hendrik-Jan Vis, accountmanager Volkswagen Bedrijfswagens, komt u na de verbouwing in de zomer tegen in de nieuwe showroom.

Onlangs heeft Auto Hoogenboom haar nieuwe showrooms voor Audi en Volkswagen aan de Autostrada geopend. Auto Hoogenboom is nu ook officieel Audi RS dealer geworden. Het bedrijf was al vertegenwoordigd aan de Autostrada met de merken SEAT en Škoda. Nu kunnen klanten hier terecht voor de aankoop, service en onderhoud van een Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen.

De service vestiging is ook verhuisd naar het nieuwe pand

De nieuwe vestiging aan de Landaulettestraat 9 beschikt over een ruime, lichte werkplaats. ’Voor service konden klanten al bij ons terecht aan de Autostrada, maar nu kunnen we hen ontvangen in ons nieuwe pand,’ vertelt Maurice Kailola, Service Manager Autostrada, blij. ‘Onze werkplaats is flink uitgebreid!’

Robert Vos, verkoopleider Volkswagen, ziet ernaar uit om klanten te ontvangen in de nieuwe showroom.

Een ervaren team
De oude servicevestiging wordt momenteel omgetoverd tot een Volkswagen Bedrijfswagencentrum volgens de nieuwste standaarden. Hendrik-Jan Vis, accountmanager Volkswagen Bedrijfswagens vertelt: “Na de verbouwing in de zomer kunt u mij hier tegenkomen.”

In de nieuwe showroom van Volkswagen staan maar liefst 13 nieuwe auto’s. Robert Vos, verkoopleider Volkswagen, zegt: “Ik zie er ongelofelijk naar uit om u hier binnenkort te ontvangen.”

 

Saban Gümus, verkoopadviseur Audi, is trots dat hij na 8 jaar weer terugkeert naar de Autostrada als verkoopadviseur.

Saban Gümus is geboren en getogen Rotterdammer en al sinds 2012 werkzaam bij Auto Hoogenboom. Hij was de afgelopen jaren al verkoopadviseur Audi bij Auto Hoogenboom, nadat hij ooit als Service Adviseur begon aan de Autostrada. Als jongen van twaalf wist ik al dat ik auto’s wilde verkopen en kwam ik hier folders halen. Nu heb ik de baan van mijn dromen. Ik ontmoet mensen die allemaal anders zijn en die ik kan meenemen in de zoektocht naar Audi van hun dromen. En natuurlijk wil ik alles rondom de auto goed regelen.”

Officieel Audi RS dealer
Audi RS staat voor Audi Racing Sport. Sport was altijd al onderdeel van het Audi DNA. De Audi RS modellen zijn het summum van wat Audi te bieden heeft, zowel qua vermogen, innovaties als personaliseringsmogelijkheden. Ze zijn gebaseerd op de Audi modellen, maar worden in een speciale fabriek geproduceerd.

Openingsacties en winactie
In de maanden juni en juli kunnen klanten, niet alleen bij de nieuwste vestiging, maar bij álle Auto Hoogenboom vestigingen in Rotterdam, Vlaardingen en Spijkenisse terecht voor spectaculaire openingsacties. Voor elke bezoeker van de showroom is er naast een fijne beleving en een lekkere kop koffie een winactie met kans op heel veel prijzen, waaronder een Gazelle fiets, een Volkswagen loopauto en een weekend cabrio rijden.

Over Auto Hoogenboom
Auto Hoogenboom is dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Met deze vijf merken, een onafhankelijke leasemaatschappij voor alle merken, een eigen verhuurbedrijf en twee schadeherstelbedrijven is Auto Hoogenboom dé mobiliteitspartner voor zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio Rotterdam-Rijnmond. Wij helpen u graag bij het kopen, private leasen of zakelijk leasen of van uw nieuwe auto of occasion.

(ingezonden mededeling Auto Hoogenboom – www.autohoogenboom.nl)