Foto: Bij de thuiswedstrijd van Excelsior Rotterdam tegen FC Dordrecht mochten er eindelijk weer eens toeschouwers op de tribune plaatsnemen.

Het seizoen 2020-2021 zit erop voor Excelsior Rotterdam. Het was helaas een teleurstellend seizoen en dus wordt bij de Kralingse betaaldvoetbalclub het vizier nu gericht op de toekomst. De eerste nieuwe spelers zijn vastgelegd, een nieuwe technisch directeur aangesteld en Excelsior is ook gestart met de verkoop van seizoenkaarten.

Na de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Go Ahead Eagles werd afscheid genomen van een groot aantal spelers. Onder meer Luigi Bruins, Sander Fischer en Alessandro Damen zijn volgend jaar niet meer bij Excelsior te zien. Bruins en Fischer zetten een punt achter hun profcarrière, maar blijven wel aan de club verbonden als respectievelijk jeugdtrainer en accountmanager.

Nieuwelingen
Intussen zijn al drie nieuwe spelers aangetrokken: Redouan El Yaakoubi (SC Telstar), Thijs Dallinga (FC Groningen) en doelman Stijn van Gassel (Helmond Sport) zetten hun handtekening onder een contract bij Excelsior. Ook werd afgelopen week de nieuwe technisch directeur aangesteld. Nick Kersten is afkomstig van NEC Nijmegen, de club die dit weekend via de play-offs promoveerde naar de Eredivisie. Eerder werd al Ruben den Uil aangetrokken als nieuwe assistent-trainer

Feestje
Intussen kun ook jij je weer aansluiten bij de Kralingse club. Kan jij het je nog herinneren? Samen juichen voor die mooie vrije trap die in de kruising vliegt of mopperen op onze jongens na de zoveelste gemiste kans? Samen met je vrienden drankjes drinken op het fanplein en na het laatste fluitsignaal sprinten om het eerst in het supportershome te zijn? Daar is het altijd gezellig en je kan er een feestje bouwen. Ongeacht het resultaat.

Samen
We hebben er lang op moeten wachten, maar binnenkort kan het weer! Dus laten we dit komend seizoen weer allemaal doen. Sámen. Samen een biertje drinken op de tribune en samen knokken voor elke bal. Samen nagelbijten tijdens de laatste minuut en samen strijden voor de winst. Samen zingen uit volle borst en samen teleurgesteld zijn na verlies. Samen bouwen. Bouwen aan de toekomst van onze prachtige club. Bouw jij met ons mee?

Seizoenkaart
Vanaf nu is het mogelijk om jouw seizoenkaart aan te schaffen of te verlengen voor het seizoen 2021-2022. Wij zijn de supporters die hier niet lang over na hoeven te denken ontzettend dankbaar voor hun loyaliteit en steun. Daarom hebben we speciaal voor deze trouwe supporters wat extra’s. Bestel jij je seizoenkaart vóór 1 juli? Dan profiteer je van enkele unieke voordelen!

Early birds
Zo krijgen deze kaarthouders komend seizoen toegang tot álle thuiswedstrijden, dus alle competitiewedstrijden, inclusief eventuele beker- en play-off wedstrijden. Verder krijgen deze early birds de mogelijkheid om bij een willekeurige competitiewedstrijd in het seizoen 2021-2022 iemand mee te nemen naar een van onze thuiswedstrijden. Tot slot maakt iedereen die zijn of haar seizoenkaart voor 1 juli verlengt of aanschaft, kans op één van de 10 plekjes op de officiële teamfoto van de selectie!

Kijk dus snel op www.sbvexcelsior.nl en bouw met Excelsior Rotterdam mee aan de toekomst!


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.