Crooswijk krijgt over enkele jaren een gloednieuwe sporthal, op de plaats van het huidige Schuttersveld. En daar blijft het niet bij: de gemeente wil op deze locatie ook woningen en een nieuw gezondheidscentrum bouwen. Wilt u meer weten over deze plannen? Kom dan dinsdag 27 juni naar de informatiebijeenkomst. 

Vorig jaar vond er ook al een bewonersavond plaats over de plannen voor het Schuttersveld. Inmiddels is er door de gemeente een nota van uitgangspunten opgesteld. In dit document staan de uitgangspunten waaraan het nieuwe Schuttersveld aan moet voldoen.

Op de informatiebijeenkomst van dinsdag 27 juni licht de gemeente deze nota graag toe. Ook hoort u ook wat nu de volgende stappen zijn in dit project. Daarnaast kunt u reageren op de plannen.

Aanmelden 
De informatiebijeenkomst vindt plaats bij Speeltuinvereniging Crooswijk aan het Schuttersveld. U bent welkom vanaf 19.30 uur.

De gemeente zorgt voor koffie en thee. Komt u ook? Via schuttersveldso@rotterdam.nl kunt u zich aanmelden.

Meer informatie
Kunt er niet bij zijn, maar bent u wel geïnteresseerd in de plannen? Via schuttersveldso@rotterdam.nl kunt u de nota van uitgangspunten voor het Schuttersveld opvragen.

Heeft u een andere vraag of opmerking? Neem dan contact op met de projectmanager Brigitte Broijl via schuttersveldso@rotterdam.nl.

Via: nieuwsbrief gemeente Rotterdam


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.