Na de overname van The Bootcamp Club Rotterdam hebben eigenaren Léon en Stefana Dronkers vooral geluisterd naar klanten. Om in te kunnen spelen op hun wensen, met als doel de grootste professionele outdoor fitness organisatie van Rotterdam en omstreken te worden. Daarom introduceert The Bootcamp Club in september een groot aantal nieuwe lessen!

Kralingse Plas
Weer een stap verder naar een mooi volledig rooster met veel afwisseling voor de klanten. In september is The Bootcamp Club begonnen met meer lessen live in het Euromastpark en we zoeken nog meer urban locaties op nabij de Erasmusbrug. We gaan Hillegersberg verkennen en Yoga Bootcamp aan de Kralingse Plas wordt een vaste les op het weekrooster.

Mommy’s
Alle mommy’s en mommy’s 2B hoeven ook niet meer op zoek naar een andere sport, want sinds 6 september biedt The Bootcamp Club ook voor deze dames speciale bootcamp trainingen aan. Het totaalaanbod van The Bootcamp Club in Rotterdam wordt hiermee groter en groter.

Personal trainer
Naast de reguliere lessen zullen er in oktober nog meer speciale programma’s worden gestart. Kleine groepen die werken aan een gezamenlijk doel onder leiding van een personal trainer en een voedingsspecialist.

Gratis proefles
Een proefles volgen bij The Bootcamp Club is altijd gratis. De enthousiaste trainers zorgen ervoor dat jij in één les een goed beeld krijgt van de verscheidenheid die The Bootcamp Club te bieden heeft – een full body workout waarbij wordt gewerkt aan de conditie, kracht en souplesse, lekker in de buitenlucht!

the bootcamp club

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.thebootcampclub.nl voor het aanbod van alle lessen bij jou in de buurt.

Over The Bootcamp Club
The Bootcamp Club, opgericht in 2009, is de grootste en snelst groeiende outdoor sportorganisatie van Nederland. Met aanwezigheid in bijna alle provincies via haar franchisenemers geeft The Bootcamp Club met zo’n 150 trainers zo’n 1.250 trainingen per maand op zowel de particuliere als zakelijke markt.

Kick-offs september Donderdag 11 september 20:00 uur Urban Bootcamp, Erasmusbrug
Zondag 14 september 10.00 uur, Running Bootcamp, Kralingse Plas | 10:00 uur, Yoga Bootcamp, Albrandswaard
Maandag 15 september 19:30 uur, Yoga Bootcamp, Kralingse Plas
Zaterdag 20 september 09:00 uur, Low Intensity Bootcamp, Euromastpark
Dinsdag 30 september 19:30 uur, Low Intensity Bootcamp, Hillegersberg

logo the bootcamp club