Over de kwaliteit en de prijs van brillenglazen bestaat niet altijd duidelijkheid. Zo is het voor consumenten vooraf lastig te bepalen wat men krijgt voor het geld. De prijs bepaalt echter niet alleen de kwaliteit van het zien, maar ook het draagcomfort en de duurzaamheid.

Duidelijkheid
Bij Brillemans in Rotterdam-Kralingen houden ze van duidelijkheid en geven u vooraf alle informatie, voor een weloverwogen beslissing. Om consumenten een goed beeld te kunnen geven over wat er allemaal mogelijk is, heeft men sinds kort namelijk de beschikking over een brillenglazen info centrum, het interactieve HOYA Center. Met duidelijke illustraties en animaties kunnen de specialisten van Brillemans haarfijn uitleggen wat de visuele tekortkomingen zijn.

Juiste keuze
Vervolgens zijn er diverse vergelijkingsmogelijkheden beschikbaar om te helpen de juiste keuze te maken uit de diverse brillenglasontwerpen, materialen en coatings. Zo worden consumenten brillemansnauwer bij het keuzeproces betrokken en wordt een goed inzicht geboden in de beschikbare kwaliteitsopties. En dat voor zowel glazen voor veraf, dichtbij en veraf met dichtbij gecombineerd.

Voor de brildragende consument is het nu beter inzichtelijk geworden om bij aanschaf van nieuwe glazen een goed beeld te krijgen van de kijkkwaliteit van het beoogde glas. Handig, omdat het bij nieuwe brillenglazen toch vaak om een behoorlijke investering gaat.

Vergelijken
Brillemans demonstreert graag deze nieuwe interactieve methode om brillenglazen met elkaar te vergelijken. Meer informatie:

Brillemans – Van Es, Optometrie & Contactlenzen, Lusthofstraat 29-b, 3062 WB Rotterdam, tel. 010-4141722.