Buurvrouw Sanneke van Hassel op bezoek in Verpleeghuis Pniël

okt 02, 19 Buurvrouw Sanneke van Hassel op bezoek in Verpleeghuis Pniël

Met vereende krachten tot stand gekomen: De Burendag in Verpleeghuis Pniël aan de Oudedijk in Kralingen op zaterdag 28 september. Achtereenvolgend te zien: Imelda Boogaard van Zorgwinkel Pniël nam het voortouw en de vrijwilligers Wouter van der Bas en Hugo Boudesteijn stonden haar terzijde, Greet Wijs, oud-deelraadslid en columnist van De Ster mocht de Burendag openen met een praatje; voorts de stands van: Smart Robot Solutions, robot ter ondersteuning van de dagbesteding, Assistep, een handig apparaat om de trap op en af te lopen, Zorg van Nu (e-health), EHBO Oud-Kralingen, Petra Verschoor van Sereen – uitvaartbegeleiding en naast haar Hendrik Jan Huijzer van Van Niekerk Huijzer – notariskantoor, Vrijwilligerswinkel Kralingen-Crooswijk, vertegenwoordigd door de dames Michelle Bos, links, en Annette Groenenberg.

Foto’s hoge resolutie hier

 

Niet op de foto, helaas, Rita Guo van Singular Wings Medical Co. in Taiwan (!) en Wayne Hou van Medicus Tek, eveneens gevestigd in Taiwan. Rita liet zien hoe met behulp van een door de hartpatiënt meegenomen sensor en via een smartphone het hart 24/7 gevolgd kan worden. Bij onheil gaat alles automatisch, de behandelaar wordt geïnformeerd en de ambulance rukt uit. Voorts kon er worden geschaakt in de zgn. Serre, waar Wouter van der Bas en Hugo Boudesteijn ook hun plaatjes draaiden met 50-er en 60-er jaren muziek. In Kralingen woonachtige schrijver Sanneke van Hassel las in een zijkamertje voor uit haar zojuist verschenen verhalenbundel ‘Nederzettingen’.
Burendag in Pniël: een plezierige mix van informatie en vertier.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *