Het zal het winkelend publiek op de Lusthofstraat al vast zijn opgevallen dat de wijnwinkel is veranderd, zowel aan de buitenkant als binnenkant. En dat klopt, Natascha van Holstein heeft in maart de Kralingse Wijnspecialist overgenomen en omgedoopt tot de Kralingse Drankenspecialist!

“Het is tijd voor een nieuwe generatie wijnverkopers en een frisse wind in de winkel”, vindt Natascha. “Ik zie de afgelopen jaren dat er steeds meer wijnboeren met pensioen gaan en worden opgevolgd door zoon of dochter. Vaak kun je aan het etiket zien dat het is veranderd, het ziet er vaak hipper en strakker uit. Dit gebeurt dus ook in onze winkel. Het tijdperk van alleen verkopen is voorbij. De winkel moet een belevenis worden. Ik probeer onze klanten kennis te laten maken met bijzondere wijnen en ook out of the box te laten denken en proeven. Een voorbeeld zijn bijvoorbeeld de inheemse druiven uit Bulgarije en Roemenië. Zo verkopen we nu naast wijn & champagnes ook sterke drank.

De winkel is de basis en hiernaast zijn we ook officieel de importeur van Pierrel Champagne. Wij kunnen een persoonlijke fles champagne ontwerpen.”

Rotterdam
Natascha is een fan van wijn maar ook van mooie kunstwerken en haar stad Rotterdam, en dat zie je terug in de winkel. In de winkel hangen diverse kunstwerken die zijn gemaakt door Rotterdamse kunstenaars en die zijn te koop. En Rotterdam is goed vertegenwoordigd in de winkel met o.a. de Rotterdamse Champagne Pierrel, 010 Vodka, Trotsbier en mooie borrelplanken met de skyline van Rotterdam.

Kralingse Drankenspecialist
Lusthofstraat 80-C
3061 WH Rotterdam
tel. 010-4532532


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.