Farnese Edizione 17 Cinque Autoctoni

De wijn is prachtig granaatrood van kleur. In de neus complexe aroma’s van rijpe kersen, pruimen, zwarte bessen en hints van tabak en toast. In de mond een volle wijn met mooie tannines en toch zacht en vol fruit. In de aanhoudende afdronk komen de warme tonen van vanille en chocolade naar voren. Uitstekend met rijke voorgerechten, rood vlees en gekruide kaas.

Vigneti Zabu Il Passo Nerello Mascalese

De Il Passo is gemaakt van Nerello Mascalese druiven, die licht zijn ingedroogd. Hierdoor heeft het sap meer intensiteit en concentratie. Fijne aroma’s van rode vruchten, kruiden en rode bloemen. Warm, vol, zacht, harmonieus en met een intense afdronk. Zeer sappige wijn met veel frisheid, zowel geschikt voor de beginnende wijndrinker als de echte liefhebber.

Zolla Primitivo di Manduria

Primitivo zoals Primitivo bedoeld is! Een robuuste, rijpe tafelwijn die zijn zonnige afkomst eer aan doet. Het zwoele parfum van notengebak, dadelpasta en peper in combinatie met de vlezige, vurige smaak met een hart van pruimen- en vijgencompote maken deze wijn een genot om te drinken. De wijn is heerlijk in combinatie met entrecote, ossobuco en lam met rozemarijn en knofl ook.

Zolla Primitivo/Merlot

Vigneti di Salento komt verrassend voor de dag met deze blend van zwoele Primitivo en de zacht drogende Merlot! Het zuidelijke karakter van deze wijn stuift het glas uit met zijn heerlijke sappige karakter en het warme bouquet van blauwe pruimen, noga en vijgencompote. Deze mondvullende, zachte wijn is zeer toegankelijk en heerlijk bij pizza en pasta.

Piano del Cerro Aglianico del Vulture DOC

De Piano del Cerro is gemaakt van Aglianico druiven afkomstig van oude stokken uit de wijngaarden rond Acerenza. De wijn is van dusdanige kwaliteit dat hij de ‘Barolo van het zuiden’ wordt genoemd. In het glas een granaatrode kleur met tuilé rand en dik tranenspoor. De Piano del Cerro ondergaat een houtrijping van 15 maanden op klassiek Frans eiken. Deze wijn laat gegarandeerd een blijvende indruk achter! Heerlijk bij biefstuk, lam, wild en harde kazen.

Aanbiedingen zijn geldig tot 31 December 2018, zolang de voorraad strekt. De Admiraliteit Dranken B.V.
Admiraliteitskade 17 | 3063 EC Rotterdam | Tel. 010-2374691 | www.admiraliteitdranken.nl | info@admiraliteitdranken.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.