In het bijzijn van Hendrik van der Wyck en Herman Vaanholt, eigenaren van restaurant De Tuin van de Vier Windstreken, werd op maandag 13 juli 2015 de eerste paal geslagen van The Boathouse Kralingen. Dit was het startsein voor de bouw van een nieuwe horecagelegenheid bij de Kralingse Plas.

Glazen paviljoen
Begin april 2016 opent The Boathouse Kralingen, aan het strand van de Kralingse Plas, zijn deuren – een indrukwekkend paviljoen van glas, gebouwd in een halve cirkel met uitzicht over vrijwel de hele Kralingse Plas. ‘Ik durf te zeggen dat dit één van de meest bijzondere plekken van Rotterdam is. The Boathouse Kralingen leent zich daarom, met 600 vierkante meter, perfect voor bruiloften, partijen en andere feestelijke gelegenheden’, aldus initiatiefnemer Hendrik van der Wyck.

The-Boathouse-Kralingen 1

Hoogste punt
De precieze datum is nog niet bekend, maar medio september zal het hoogste punt van het gebouw bereikt worden. Van der Wyck: ‘Eén ding is zeker, het hoogste punt wordt, zoals het in Kralingen betaamt, groots en in stijl gevierd’. (bron: theboathousekralingen.nl)

Locatie Boathouse Kralingse plas

The Boathouse locatie: op het zuidelijke uiteinde van het strand aan de Kralingse Plas.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]