Eet jij vaak spinazie en laat je je spierballen graag rollen?

apr 17, 19 Eet jij vaak spinazie en laat je je spierballen graag rollen?

Vrijwilligerswinkel | Vrijwilligersvacatures

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN CHAUFFEUR VOOR ONS WIJKEA-PROJECT
Je haalt gebruikte meubels op bij bewoners in Kralingen-Crooswijk die ze niet meer willen en brengt deze naar de mensen die ze hard nodig hebben. Heb je een rijbewijs, ben je sociaal, heb je spierballen en vind je het fijn om mensen blij te maken met mooie tweedehands meubels? Dan zoeken wij jou! (werktijden in overleg).

WEET JIJ ALTIJD PRECIES WAAR JE SLEUTEL LIGT?
Dat is mooi, want dan zoeken we jou. Het geheugenpaleis is een activiteit voor thuiswonende senioren die hun sleutel af en toe kwijt zijn. Tijdens de activiteit worden er fysieke en mentale oefeningen gedaan om het geheugen te trainen. Er wordt lekker gegeten, gedronken en natuurlijk gelachen. Heb je een groot hart voor ouderen en heb je maandag een paar uurtjes tijd? Bel dan voor een afspraak.

SPORTIEVE OUDERE DAME VAN 96 IS OP ZOEK NAAR EEN MAATJE DIE HAAR BADMUTS RECHTTREKT
Elke vrijdag neemt mevrouw een duik in het Oostelijk Zwembad tijdens het senioren uurtje. Zij doet dit met plezier en kan wat ondersteuning gebruiken. Wil jij ook in beweging komen en kan je goed overweg met badmutsen? Dan zoeken we jou!

INTERESSE? BEL OF MAIL VRIJWILLIGERSWINKEL : 010 4414050 / INFO@VRIJWILLIGERSWINKEL.NL

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *