Joke Swank 40 jaar in dienst

Onze medewerkster Joke Swank is dinsdag 9 december a.s. 40 jaar in dienst! Zat uw kind ook bij Joke in de groep en/of draagt u Joke een warm hart toe? Dan bent u van harte welkom op de receptie voor Joke op dinsdag 9 december a.s., van 16.30 tot 18.00 uur op Kinderdagverblijf Marijke.

Joke Swank

Joke Swank

Kleintjes worden groot…
Joke heeft 40 jaar lang heel veel kindjes uit Kralingen en omgeving in de groep gehad. Zij deed haar werk met hart en ziel. Inmiddels ontvangt ze ouders die vroeger als kind bij haar in de groep zaten. Joke zou het heel leuk vinden velen van u (terug) te zien!

Kerstmarkt 12 december
Op vrijdag 12 december a.s. wordt er op Kinderdagverblijf Marijke van 17.00 uur tot 20.00 uur een gezellige kerstmarkt georganiseerd. Met live muziek, heerlijke lekkernijen en warme chocolademelk en u kunt cadeautjes kopen waarvan de opbrengst naar de actie ‘Lichtjes voor Sophia’ (www.lichtjessophia.nl) gaat. Iedereen is van harte welkom!

Start Flexgroep/halve dagopvang
Vanaf 2015 start op Kinderdagverblijf Marijke een Flexgroep. In deze groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar kunt u losse dagdelen afnemen van 4½ uur en betaalt u niet voor de vakanties. De Flexgroep is namelijk 4 zomerweken en 2 winterweken dicht – reden waarom u aanzienlijk minder betaalt. Voor meer informatie kunt u bellen met 010-2400092 of mailen naar flex@stkk.nl

Stichting kinderopvang Marijke logoKinderdagverblijf Marijke
Honingerdijk 106
3062 NX Rotterdam
stichtingkinderopvangkralingen.nl/skk