Foto: Thijs Dallinga | Excelsior Rotterdam

Eindelijk kon topscorer Thijs Dallinga afgelopen vrijdag weer doelpunten vieren met de supporters van Excelsior Rotterdam. De spits maakte twee van de zes treffers van de Kralingers in de met 6-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen Jong Ajax.

Terwijl de bezoekers op de zakelijke tribune genoten van een zesgangendiner, kregen zij ook nog eens een heerlijke voetbalwedstrijd voorgeschoteld. Excelsior schrok niet van een snelle achterstand en boog deze nog voor rust om in een 3-1 voorsprong. Na rust kregen de 1234 toeschouwers nog vier doelpunten te zien, waardoor het duel eindigde in een 6-2 overwinning voor Excelsior Rotterdam.

De Kralingers hopen, net als de andere betaaldvoetbalclubs, dat de stadions vanaf volgend weekend weer geheel open mogen. Dat zou betekenen dat de club tegen Roda JC Kerkrade (vrijdag 25 februari, 20:00 uur) het stadion weer zou mogen vullen. Het wachten is op de persconferentie van het kabinet. Mochten de stadions inderdaad weer opengaan, dan start de kaartverkoop woensdag via www.excelsiorrotterdam.nl.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.