Ook in de aanstaande meivakantie kun jij trainen als een echte profvoetballer tijdens de Excelsior Voetbaldagen. Deze keer strijken de voetbaldagen van de Rotterdamse betaaldvoetbalclub neer bij Sportclub Excelsior (maandag 3 en dinsdag 4 mei) en XerxesDZB (donderdag 6 mei). Deze dagen zijn bedoeld voor jongens en meisjes van 6 tot en met 14 jaar.

Voetbaltraining, toernooitjes en allerlei leuke voetbalspelletjes; dat is in het kort wat de Voetbaldagen inhouden. Daarbij staat plezier van de deelnemers voorop! Naast het krijgen van een toffe training maken alle deelnemers kans op gave prijzen en krijgen zij een gezonde sportlunch in de middag. Aan het eind van de dag krijgen alle deelnemende jongens en meiden een voetbalcertificaat mee naar huis. Wil je de dag volledig in Excelsiorstijl beleven? Dat kan door het aanschaffen van een Excelsior trainingsshirt voor maar 15 euro!

Voetbalskills
Eerder dit jaar waren er al succesvolle Excelsior Rotterdam Voetbaldagen bij FC Binnenmaas en VV Hellevoetsluis. Zo’n 140 kinderen werkten daar onder leiding van trainers van Excelsior Rotterdam en speelsters van het vrouwenteam van Excelsior, dat uitkomt in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen, aan hun voetbalskills. ,,Dat waren twee zeer geslaagde dagen’’, stelt Richard Mank namens de organisatie. Hij is bij Excelsior Rotterdam tevens hoofdtrainer van het vrouwenteam. ,,We hebben een heleboel kinderen uit de regio heerlijke en sportieve dagen bezorgd, mede door de geweldige samenwerking met onze amateurpartners.’’

2 edities
Ook Sportclub Excelsior en XerxesDZB zijn twee van de in totaal vijftien amateurpartners van Excelsior Rotterdam. In de meivakantie zijn er twee edities van de Excelsior Rotterdam Voetbaldagen. Bij Sportclub Excelsior is er op maandag 3 en dinsdag 4 mei een tweedaagse editie en op donderdag 6 mei is er een voetbaldag op het terrein van XerxesDZB.

Je kunt je nu aanmelden voor de Voetbaldagen bij Sportclub Excelsior en XerxesDZB. Deelname aan de Excelsior Voetbaldag via www.sbvexcelsior.nl/voetbaldagen. Daar vind je ook meer informatie over de Excelsior Voetbaldagen. In het formulier kun je aangeven voor welke optie je kiest en – als je er een shirt bij wilt – de juiste maat doorgeven. Betaling verloopt via IDEAL. Twijfel niet en schrijf je snel in!


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.