Afgelopen zaterdag was het tijd voor het LTC Kralingen familietoernooi met als thema ‘ Travel around the world’. Een unieke kans om met je familie, vrienden of collega’s een dag te tennissen. Iedereen kon zich vooraf inschrijven. De aanmeldingen van teams stroomden binnen! Ook individuele inschrijvingen werden in een leuk team geplaatst.

Gezegend met prachtig weer beloofde het een mooie dag te worden op het tennispark. Vanaf 13 uur werd het druk op Tennispark Kralingen. Met maar liefst 120 deelnemers en vele toeschouwers was het erg gezellig op de tennisvereniging.

familie06

Na de ontvangst met koffie en gebakjes was het tijd voor de warming-up. De warming up werd verzorgd door Fysiotherapie & Massagepraktijk Tennisclub Kralingen. Toen iedereen lekker warm was, konden de wedstrijden beginnen. Er werd in verschillende categorieën geschreden om de titel poulewinnaar.

familie01

Er waren veel bij het thema passende teamnamen, zoals de trekvogels, Gravel around the World, the Big Five, the Nomads en de Kimono’s. Ook had iedereen veel energie gestoken in een originele outfit! Elke tennisbaan was vernoemd naar een land en op deze manier werd er in één middag over de hele wereld tennis gespeeld.

familie04

Na de prijsuitreiking voor alle poulewinnaars en best geklede teams werd het buffet geopend. Met eten uit alle werelddelen was er voor iedereen genoeg keus. Na het avondeten werd er nog urenlang geborreld en ’s avonds is er zelfs nog een feestje gebouwd op de dansvloer!

familie02

Lid worden van LTC
Wil je ook altijd vrij kunnen tennissen op deze gezellige vereniging en deelnemen aan de vele leuke activiteiten? Word dan nu lid! Vanaf 1 juli betaal je slechts 125 euro het eerste jaar (ipv 190 euro). Jeugdleden betalen 50 euro (en krijgen 25 euro korting met de Rotterdampas). Meer info vind je op de website www.ltckralingen.nl

LTC logo