De ‘Ronde van Kralingen’ een breed sportief evenement voor Kralingen-Crooswijk waar iedereen aan kan deelnemen en met name op de onderdelen Familieloop en Dikke Banden Race kunnen ouders en kinderen goed terecht.

De Ronde van Kralingen gaat op zondag 3 juli van start.

FAMILIE LOOP
Samen naar de finish – Het is de sportiviteit die centraal staat tijdens de Ronde van Kralingen. Sport verbindt namelijk. En wat is er leuker dan samen meedoen aan een onderdeel? De organisatie daagt alle mensen die kinderen komen aanmoedigen tijdens de familieloop uit om zelf ook mee te doen aan de familieloop!

familieloopSamen sporten
De familieloop is vooral bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Voor deze sportieve deelnemertjes is een ronde uitgezet van 1400 meter. Naar keuze kan deze ronde één of twee keer worden gelopen. Het is natuurlijk het leukste om dit samen te doen! Het hele gezin, andere sportieve familieleden of schoolvrienden en -vriendinnetjes mogen meedoen aan deze wedstrijd! En we pakken het professioneel aan. Voorafgaand aan de start wordt er een professionele warming-up verzorgd. Net als professionele sporters, worden ook de kleintjes voorbereid op deze inspanning. Na afloop van de familieloop is er voor iedere deelnemer een mooi aandenken aan deze knappe prestatie.

Meer dan alleen lopen
Op het evenemententerrein kunnen de kinderen zich gedurende de hele middag (laten) vermaken met verschillende activiteiten. Ze kunnen zich bijvoorbeeld laten schminken en zich uitleven op diverse speelattracties. Kortom, voldoende ingrediënten voor een leuke dag en de kids hoeven zich niet te vervelen als papa of mama zelf aan het hardlopen of fietsen is.

Schrijf je in voor de FAMILIELOOP


dikkebandenraceDIKKE BANDEN RACE
Wil jij racen in een echte wedstrijd zoals de wielrenners op TV? Tijdens de Rabo Dikke Banden Race hebben we je graag aan de start! Zijn de banden van je fiets goed opgepompt en ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Doe dan mee aan de Rabo Dikke Banden Race! Je mag eraan meedoen op je eigen fiets. Het maakt niet uit of je een gewone fiets, mountainbike of citybike hebt, als het maar geen racefiets is. Die heeft namelijk geen dikke banden!

Geen fiets en helm?
De organisatie heeft een beperkt aantal MBT fietsen beschikbaar. Bij voldoende aantal deelnemers rijden de jongens tegen de jongens en de meisjes tegen de meisjes. De race voldoet aan de eisen van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU). Alles wordt dan ook perfect geregeld. Zo wordt het parkoers afgezet en is het dragen van een wielerhelm verplicht. Mocht je die niet hebben dan zijn die gratis bij de organisatie te leen.

Schrijf je in voor de DIKKE BANDEN RACE


Ga voor het hele programma en meer informatie naar www.rondevankralingen.nl

Lees hier de hele Ronde van Kralingen krant

 

ronde van kralingen 2016


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.