Terugblikkend op het Herdenkingsjaar Slavernijverleden, gekenmerkt door excuses van de koning, inspirerende lezingen en ontroerende ontmoetingen, biedt het Freedom Concert in Rotterdam een meeslepend muzikaal slotakkoord.

Het concert, gepresenteerd door EBG Rotterdam, belicht de diepgaande verhalen achter krachtige liederen, met de magische stem van Denise Jannah en meesterlijke muzikale begeleiding. Een harmonieuze voortzetting van het reflectieve jaar, waarbij muziek verbindt en vrijheid viert.

“Stap binnen in de betoverende wereld van “Songs of Freedom”, gepresenteerd door EBG Rotterdam. Als afsluiting van het Herdenkingsjaar Slavernijverleden biedt het Freedom Concert een unieke muzikale ervaring die de diepgaande verhalen achter krachtige liederen onthult.

Op het podium schittert Denise Jannah met haar betoverende stem, die het publiek meeneemt op een opwindende historische reis. Samen met de meesterlijke drums en trompetsolo van Walther Muringen en de magische klanken van Jan Peter Teeuw’s orgel, brengen ze een indrukwekkende mix van emotie en melodie.

Het concert is niet alleen een eerbetoon aan het verleden, maar ook een viering van vrijheid en veerkracht. De “Freedom songs” weven een levendig tapijt van muzikale ervaring, waarin de kracht van muziek wordt benadrukt als een middel om verbondenheid en begrip te creëren.

Mis dit bijzondere muzikale avontuur niet! Kom samen met EBG Rotterdam Centrum en laat de betovering van “Songs of Freedom” uw ziel beroeren, terwijl we het Herdenkingsjaar Slavernijverleden op een memorabele en inspirerende manier afsluiten.

Freedom Concert / Freedom Songs op vrijdag 16 februari in het kerkgebouw van de Evangelische Broedergemeente Rotterdam-Centrum, Avenue Concordia 111, Rotterdam-Kralingen. Aanvang: 20.00 uur.

Koop uw kaartje via deze link Freedom Songs Concert – Evangelische Broedergemeente (ebg-rotterdam.nl)

(ingezonden mededeling Evangelische Broedergemeente Rotterdam-Centrum)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.