Lezing Sereen Uitvaartbegeleiding donderdag 21 april 2016

Steeds meer mensen denken na over hoe zij hun eigen uitvaart of de uitvaart van een geliefde willen vormgeven. Om bewust te kunnen kiezen is het van belang te weten wat er allemaal mogelijk is.

Wensen
In welke sfeer kan het afscheid plaatsvinden? Mag u ook kiezen voor een mand of een wade met opbaarplank in plaats van een kist? Mag een eigen auto als rouwauto worden gebruikt? Schrijft u uw wensen op en met wie bespreekt u die? En wat is natuurlijk begraven? Wat kost een uitvaart eigenlijk?

Balans
Wij vinden het belangrijk dat wensen, mogelijkheden en budget in balans zijn. Voor een bruiloft en de geboorte van een kind is het vanzelfsprekend dat men zich van tevoren oriënteert. Waarom zou u dat niet doen voor een uitvaart?

Informeel
We wisselen veel informatie uit over mogelijkheden rondom de uitvaart. ‘Stilstaan bij’ en ‘inspiratie opdoen’ zijn de sleutelwoorden. De uitvaartbegeleiders van Sereen Uitvaartbegeleiding verzorgen deze lezing in een veilige en informele sfeer.

Vrouwen
Sereen Uitvaartbegeleiding is een onderneming waar vrouwen met een unieke en betrokken benadering werkzaam zijn. Wij bieden persoonlijk maatwerk, kwaliteit en deskundigheid in begeleiding in de regio Rotterdam.

Achter de stoel: Petra Verschoor. Links: Elise Meijers Rechts: Danielle Verwaal. In de stoel: Carla Maat

Achter de stoel: Petra Verschoor. Links: Elise Meijers Rechts: Danielle Verwaal. In de stoel: Carla Maat

Datum: donderdag 21 april 2016
Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Adres: Sereen Uitvaartbegeleiding, Oudedijk 213 te Rotterdam
Meer informatie: www.sereenuitvaart.nl

De deelname is gratis en aanmelden kan via info@sereenuitvaart.nl of telefonisch via 010-8433770.

sereen logo

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]