Foto © en website: David Rozing

Het pop-up milieupark is dinsdag 28 maart te vinden aan de Hoflaan (naast de kerk). U kunt er allerlei afval inleveren. Deze keer is zelfs klein chemisch afval welkom. En: voor iedereen is er een gratis zak compost van 20 liter. 

Een pop-up milieupark is een kleinere, reizende variant van één van de zeven milieuparken in Rotterdam. Dit milieuparkje wordt steeds voor een paar uur opgebouwd in een specifieke wijk.

Dan staan er containers klaar waar u uw spullen in kwijt kunt. Voor elk soort afval een eigen container, net zoals op een groot milieupark dus.

Compost
Het pop-up milieupark aan de Hoflaan is dinsdag 28 maart geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Deze keer is ook de klein chemisch afval-bus aanwezig. Dus u kunt bijvoorbeeld ook batterijen, kapotte lampen en verfblikken inleveren.

Vanwege de landelijke compostdag staat er bovendien voor iedereen een gratis zak compost klaar van 20 liter.

U kunt bij het pop-up milieupark verder kleine spullen of kringloopgoederen inleveren die u zelf kunt tillen of die in een boodschappentas passen.

U mag inleveren: papier, glas, piepschuim, karton, textiel, metaal, kleine apparaten en kapotte of herbruikbare meubels.

Niet welkom: bankstellen of ander groot meubilair.

Kijk voor meer informatie op www.rotterdam.nl/milieuparken.

(Ingezonden mededeling gemeente Rotterdam)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.